Afbeelding van Candle making kit - Kaarsen maken set - Kaarsen maken voor volwassenen - Kaarsen maken kinderen - zelf kaarsen maken - Candle kit - Kaarsenlont speelgoed

Candle making kit - Kaarsen maken set - Kaarsen maken voor volwassenen - Kaarsen maken kinderen - zelf kaarsen maken - Candle kit - Kaarsenlont

6 - 100 jaar | Kaarsen maken

HobbySter
29,95
4.6 op 5 sterren
Afmetingen product 10 x 20 x 10 cm (lxbxh)
Kleur Zie afbeelding
Verpakkingsinhoud ✔️ 1 Smeltpan ✔️ 1 Thermometer ✔️ 2 Kaarsenlont houders ✔️ 50 Kaarslonten van 10 centimeter ✔️ 50 Stickers voor kaarslonten ✔️ 5 Roerstickjes
Personage Geen personage
Aanbevolen leeftijd 6 - 100 jaar
Keurmerk geen kwaliteitslabel
Merk HobbySter
Signaalwoord Niet van toepassing
Gevarenaanduidingen Niet van toepassing
Voorzorgsmaatregelen Niet van toepassing
Aantal producten per pakket 109
Accu/batterij code Geen batterij
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Dier Geen dier
Doelgroep Volwassenen
Feestgelegenheid Geen feestgelegenheid
Geslacht Volwassenen
Gewicht 200 g
Materiaal Metaal
Personage van toepassing Nee
Taal handleiding Universeel
Thema Geen thema
Type hobby Kaarsen maken
Verpakking breedte 100 mm
Verpakking hoogte 100 mm
Verpakking lengte 100 mm
Voedingstype Geen voedingstype

Beschrijving speelgoed

Ga aan de slag met het zelf kaarsen maken! Het is hartstikke makkelijk en leuk om een keer te proberen. Met dit samengestelde pakket kan jij beginnen met kaarsen maken.

Zelf kaarsen maken wordt steeds populairder en daarom hebben wij deze set samengesteld. Met dit kaarsenpakket kan je simpel en naar jouw eigen wensen je kaars maken. Je kan zelf een geur of kleur toevoegen aan de kaars waardoor je alle kanten op kan, geef je creativiteit de vrije loop. Dit kaarsenpakket is ook een perfect cadeau: er is niets leuker dan een zelf gemaakte kaars cadeau geven.

Hoe werkt het?

De pan kan gebruikt worden om de kaarsenwax te smelten, let zelf op bij welke temperatuur de wax smelt. Om hierbij te helpen hebben we een thermometer toegevoegd aan het pakket.

Als voorbereiding kan je de lonten vastmaken in een glas (of ander voorwerp) met behulp van de stickertjes. Met behulp van de kaarsenlont houders zorg je ervoor dat de lont in het midden blijft. Mocht je gebruik willen maken van geur of kleur kan dit tijdens het smelten worden toegevoegd. Als de wax volledig vloeibaar is kan je de wax in het glas gieten. Let op! Zorg ervoor dat je een klein beetje wax overhoud in de pan, dit heb je later nog nodig. Wanneer de wax na 2 uur ongeveerd is uitgehard kan het zijn dat er gaten zijn ontstaan, met de wax die je hebt overgehouden kan je deze gaten opnieuw vullen.

Inhoud pakket

In dit pakket alles wat je nodig hebt om zelf kaarsen te maken, je moet alleen nog zelf wax toevoegen.

✔️ 1 Smeltpan
✔️ 1 Thermometer
✔️ 2 Kaarsenlont houders
✔️ 50 Kaarslonten van 10 centimeter
✔️ 50 Stickers voor kaarslonten
✔️ 5 Roerstickjes

Niet tevreden? Geld terug!
Voldoet het product toch niet helemaal aan je verwachtingen? Geen probleem, je kan het binnen 30 dagen altijd gratis retourneren. Ook zonder opgaaf van reden. Wel zo fijn, toch?

Gelijkaardig speelgoed