Afbeelding van Kaarsenlont - Kaarslont - 30 stuks - Kaarslonten voor zelf kaarsen maken - 10 centimeter - Kaarsen maken voor volwassenen speelgoed

Kaarsenlont - Kaarslont - 30 stuks - Kaarslonten voor zelf kaarsen maken - 10 centimeter - Kaarsen maken voor volwassenen

Merkloos
3,75
4.6 op 5 sterren
Afmetingen product 0,2 x 1,25 x 10 cm (lxbxh)
Kleur 10 cm 30 stuks.
Keurmerk geen kwaliteitslabel
Merk Merkloos
Aantal stuks in verpakking 30 stuk(s)
Gewicht 20 g
Personage van toepassing Nee
Verpakking breedte 15 cm
Verpakking hoogte 3 cm
Verpakking lengte 10 cm

Beschrijving speelgoed

Ben jij graag creatief bezig? Of zoek je een nieuw leven voor restjes oud kaarsvet? Zoek niet verder! We bieden nu deze kaarslonten aan om zelf allerhande fleurige kaarsen te maken! Maak de mooiste, leukste kaarsen met bijvoorbeeld paraffine of natuurlijke bees wax.

Geschikt voor:
De kaarslonten zijn uiterst geschikt om allerlei soorten kaarsen te maken met bijv. paraffine of natuurlijke bees wax. Daarnaast kan je ook zeer gemakkelijk de resten van oude kaarsen gebruik om hier een nieuwe van te maken. Smelt wat oude kaarsen au bain-marie en giet de gesmolten wax (voorzichtig!) in een potje met de lont in het midden.

Materiaal en Kwaliteit:
De kaarslonten zijn gemaakt van katoen met een laag wax eroverheen. Daarnaast zitten er voetjes verbonden aan de lonten, deze zijn gemaakt van aluminium en zijn +/- 7,5mm breed. De volledige brandtijd van de lonten is tussen de 30 en 50 uur, tijd genoeg dus om de kaarsen te laten branden.

Specificaties:
▶ Kaarslonten van katoen met laag wax
▶ Voetjes van aluminium

Inhoud:
✔️ 30 kaarslonten van 10cmx1mm

Gelijkaardig speelgoed