Cover van de game FIFA 21 - PS4

FIFA 21 - PS4

Inclusief gratis upgrade naar PS5

PlayStation 4 | PEGI-leeftijd: 3

Electronic Arts
PlayStation 4 57,99
2.7 op 5 sterren
uitgever Electronic Arts
Merk Electronic Arts
Platform PlayStation 4
Genre Sport
Speleditie Standard edition
Personage FIFA
Gesproken taal fr | nl
Format Blu-ray
Doelgroep Fanatieke gamer | Gezelschapsgamer | Kindergames | Vrijetijdsgamer
Minimale leeftijd 3
Inhoud leeftijdsindicatie Geen specifieke meldingen
Online abonnement vereist Geen abonnement vereist
Online optie Ja
Online multiplayer Ja
Splitscreen Ja
Aantal spelers Aantal spelers online:2
Aantal spelers offline Aantal offline spelers:8
Regio Region Free
Verpakking Amaray
4K-gaming ondersteuning Nee
Gewicht 92 g
Speltype Voetbal
Talen container fr , nl
Verpakking breedte 137 mm
Verpakking hoogte 15 mm
Verpakking lengte 170 mm
Virtual Reality mogelijkheden Niet geschikt voor VR

Beschrijving game

Win as one in FIFA 21 Standard Edition, aangedreven door Frostbite op de Playstation 4 (PS4). Of het nu op straat of in het stadion is, FIFA 21 heeft meer manieren om te spelen dan ooit tevoren, zoals de UEFA Champions League en CONMEBOL Libertadores.

Next level upgrade
Koop FIFA 21 voor PS4 vóór de release van FIFA 22 en je kunt kosteloos naar FIFA 21 voor PS5 upgraden. Ga naar ea.com/nl/nextlevel voor meer informatie.

Gameplay
Creëer meer doelkansen dan ooit tevoren met gloednieuwe dynamische aanvalssystemen in de intelligentste FIFA-gameplay tot dusver. FIFA 21 tilt de intelligentie en de besluitvorming van spelers naar een nieuw niveau, zowel met als zonder bal, waardoor er meer realistische en weloverwogen bewegingen ontstaan, voortbordurend op de intensiteit van 1-tegen-1-situaties en omstandigheden scheppend voor een waarheidsgetrouwe voetbalervaring die je beloont voor je creativiteit en controle op het hele veld.

Wendbaar dribbelen: In voetbal kun je met 1-tegen-1-situaties doelkansen creëren die het verloop van de wedstrijd bepalen. In FIFA 21 heb je met het nieuwe Wendbaar dribbelensysteem meer hulpmiddelen tot je beschikking als je het opneemt tegen een verdediger. Snel voetenwerk geeft je meer controle en reactiesnelheid als je de bal behoudt en ruimte creëert in 1-tegen-1-situaties. Nieuwe skillmoves zoals de brugdribbel en 'bal laten rollen en nepdraai' bieden ook meer mogelijkheden om langs verdedigers te snellen.

Positiespelpersoonlijkheid: De beste spelers van de wereld onderscheiden zich van de rest door op het juiste moment op de juiste plek te staan om de bal te ontvangen, in te stappen voor een cruciale onderschepping of een tackle te maken waarmee je een doelpunt voorkomt. In FIFA 21 verhoogt de Positiespelpersoonlijkheid de intelligentie van een voetballer in de wedstrijd tot het niveau van het begrip van ruimte en tijd in de echte wereld, waardoor spelers op het spel kunnen anticiperen, intelligenter over het veld kunnen bewegen en de beste posities kunnen innemen.

Creatieve loopacties: Nieuwe opties om de bewegingen van je team zonder bal te beïnvloeden zorgen voor een revolutie in de opbouw in FIFA 21 en geven je meer manieren om door de verdediging te breken:

 • Gerichte loopacties - Neem de volledige controle over de loopacties van je teamgenoten door na het starten van een loopactie de rechter joystick een tikje te geven.
 • Gerichte één-twee - Beslis waar je teamgenoten hun loopactie maken nadat ze de pass hebben gegeven door meteen de rechter joystick een tikje in de gewenste richting te geven.
 • Spelervergrendeling - Druk beide joysticks in om tijdens een aanval te vergrendelen op je huidige speler. Geef voor meer controle een tikje tegen de rechter joystick om van de vergrendelde speler te verwisselen en je teamgenoot te besturen voordat je de pass terugvraagt.

Natural Collission System: Een vernieuwd spelercontact- en bewegingssysteem, mogelijk gemaakt door een gloednieuw animatiesysteem, zorgt voor vloeiendere spelerinteractie op het hele veld. In FIFA 21 zullen cruciale voetbalmomenten zoals een kluts voor het doel, gevechten om balbezit op het middenveld en aanvallende duels zich vloeiender dan voorheen voltrekken, wat leidt tot meer natuurlijke duels tussen spelers in gevecht om de bal.

Competitor Mode: De Competitor Mode reproduceert de speelstijl van de beste FIFA-spelers ter wereld en geeft je tegenstander betere toegang tot skillmoves, verschillende dribbels en tactieken, waardoor je het opneemt tegen een tegenstander die je meer uitdaging en beloning biedt op de Legendarisch en Ultimate moeilijkheidsgraad.

Career mode
Beheer elk moment in Career Mode van FIFA 21 met vernieuwingen die voor meer diepgang zorgen in wedstrijden, transfers en trainingen om je meer controle over de klim naar de top van je team te geven en het makkelijker dan ooit maken om te beginnen met je carrière als manager.

 • Interactieve Wedstrijdsimulator
 • Spelerontwikkeling
 • Actieve training en wedstrijdscherpte
 • Weekschema’s plannen
 • Spelerfeedbacksysteem
 • Verbeterde AI van de tegenstander
 • Nieuwe transfermogelijkheden
 • Nieuwe startopties
 • Uitgebreide competitiethema's

EA Sports Volta Football
Meer manieren om te spelen. Meer aanpassingen. Meer locaties. Beleef het echte straatgevoel samen met vrienden en toon je stijl in kooien en op velden over de hele wereld in verschillende varianten van voetbal met kleine teams.

 • Volta Squad
 • Gameplay
 • Volta-avatar aanpassen
 • Featured battles
 • Meer locaties
 • Meer speltypes zoals het Debuut en Volta-aftrap

FIFA Ultimate Team
Ervaar gloednieuwe manieren om het populairste speltype in FIFA te spelen terwijl je bouwt aan een droomselectie van spelers uit het heden en verleden in FIFA 21 Ultimate Team.

 • FUT Co-op
 • Uitgebreide clubaanpassingen
 • Één FUT-club: Als je met dubbele rechten upgradet naar de nieuwe generatie consoles, kun je je FUT-club meenemen van PlayStation 4 naar PlayStation 5 of van Xbox One naar Xbox Series X en vice versa.

Gelijkaardige games

PlayStation 4 | Zwart

Sony
4.6 op 5 sterren
Cover van de game Sony PlayStation 4 Wireless Dualshock 4 V2 Controller - Zwart - PS4
Dit is de officiële Sony PS4 draadloze controller
Dit is de Sony PlayStation 4 Wireless Dualshock 4 V2 controller in het zwart. De vernieuwde Sony PlayStation 4 Wireless Dualshock 4 V2 Controller -...
›› meer info
Sony digitaal | PlayStation 4 download

Sony digitaal
4.3 op 5 sterren
Cover van de game Sony Playstation Plus: 3 Maanden Lidmaatschap - PSN PlayStation Network - NL
Deze PlayStation kaart is een digitaal product, vindbaar in je bol.com account
Dit is de Sony PlayStation Plus digitale download voor Nederland voor 3 maanden. Met deze PS Plus ben je een jaar voorzien van PlayStation Plus dé...
›› meer info
Sony digitaal | PlayStation 4 download

Sony digitaal
4.3 op 5 sterren
Cover van de game Sony Playstation Plus: 12 Maanden Lidmaatschap - PSN PlayStation Network - NL
Deze PlayStation kaart is een digitaal product, vindbaar in je bol.com account
Dit is de Sony PlayStation Plus digitale download voor Nederland voor 12 maanden. Met deze PS Plus ben je een jaar voorzien van PlayStation Plus dé...
›› meer info

Sony digitaal
4.7 op 5 sterren
Cover van de game PlayStation Plus 12 maanden - PSN Playstation Network Kaart - BE
Let op: dit product is alleen geldig in België
Dit is de PS Plus digitale download - PlayStation Plus 12 maanden - PSN PlayStation Network Kaart (BE)*. Met deze PS Plus kaart ben je een jaar...
›› meer info
PlayStation 4 | PEGI-leeftijd: 3

Codemasters
4.5 op 5 sterren
Cover van de game F1 2020 - F1 Seventy Edition - PS4
Rij in Formule 1 2020 als Max Verstappen op Zandvoort!
F1® 2020 op de Playstation 4 (PS4), nu volledig in het Nederlands met commentaar van Olav Mol! Dit is de meest uitgebreide F1®-game tot nu toe...
›› meer info

Konami
4 op 5 sterren
Cover van de game eFootball PES 2021 Season Update - PS4
Beste sportgame van de E3 2019
eFootball PES 2021 Season Update op de Playstation 4 (PS4) levert alle veelgeprezen functies en gameplay van eFootball PES 2020, dat werd bekroond...
›› meer info
PlayStation 5 | Wit

Sony
Cover van de game Sony PS5 DualSense draadloze controller
Dit is de officiële DualSense™ wireless controller voor de Sony PS5
Laat gamewerelden tot leven komen met de Sony PS5 DualSense™ draadloze controller voor de PlayStation®5-console. Ontdek een diepere, ongelooflijk...
›› meer info
PlayStation 4 | PEGI-leeftijd: 18

Activision
Cover van de game Call of Duty: Black Ops Cold War - PS4
Dit is Call of Duty: Black Ops Cold War voor de Playstation 4. Welkom bij de afgrond. Welkom bij Call of Duty®: Black Ops Cold War. De iconische...
›› meer info
PlayStation 4 | Zwart

Sony
4 op 5 sterren
Cover van de game Sony PS4 Wireless Dualshock 4 V2 Controller + FIFA 21 + 14 dagen PlayStation Plus
Inclusief FIFA 21
Dit is de Sony PS4 Wireless Dualshock 4 V2 Controller + FIFA21 + 14 dagen PlayStation Plus. De vernieuwde Sony PlayStation 4 Wireless Dualshock 4 V2...
›› meer info

Sony digitaal
Cover van de game 2.200 FUT Punten - FIFA 21 Ultimate Team - In-Game tegoed – PS4/PS5 Download - NL
FIFA-punten zijn ook geschikt voor de PS5
Let op: FIFA-punten zijn niet verkrijgbaar in België Deze punten zijn zowel voor de Playstation 4 & Playstation 5. Dit zijn 2.200 FIFA points voor...
›› meer info