Boeken websites

We hebben hieronder enkele goede websites over boeken opgelijst. Al de sites in deze lijst worden geregeld geüpdated en krijgen steeds maar nieuwe boeken erbij.

BesteKinderboeken.com

Een website voor kinderboeken voor 0 tot 12 jarigen met lijsten van de beste kinderboeken per leeftijd. Ontdek de leukste nieuwe kinderboeken op deze site zoals de leukste sprookjesboeken.

SpannendeBoeken.com

SpannendeBoeken.com is dé website voor en over spannende boeken. Met uitgebreide lijsten van de beste sbeste spannende boeken van nu en vroeger, spannende boeken en thrillers die worden verwacht en spannende Young Adult boeken. Naast die algemene lijsten vind je er ook meer specifieke lijsten met psychologische thrillersScandinavische thrillersthrillers over seriemoordenaars, literaire thrillers en bijvoorbeeld thrillers met sterke vrouwelijke hoofdpersonages. Voor jongere lezers heb je ook een lijst met de beste jeugdthrillers.

Bestefantasyboeken.com

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boeken series en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot Brandon Sanderson. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen of naar een boek om cadeau te doen.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken en thrillers. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken. Al mijn favoriete boeken zijn terug te vinden op BesteBoeken.be.

BesteJeugdboeken.com

Beste Jeugdboeken heeft uitgebreide top tiens met de beste jeugdboeken van dit jaar en de bekendste klassieke jeugdboeken als je op zoek bent naar een nieuw jeugdboek om te lezen. We hebben ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar; en een lijst met jeugdboeken die worden verwacht, als je eens wil kijken wat er binnenkort wordt uitgebracht. Bijkomende thematische lijsten zijn onder andere een top 10 van Young Adult fantasyjeugdthrillers, de beste Young Adult series en nog veel meer. Meer dan genoeg boeken om te ontdekken voor jonge lezers dus.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Echte aanraders binnen het sciencefiction genre. Van de klassieke science fiction verhalen over het eerste contact met een buitenaardse samenleving of over ruimte oorlogen met buitenaardse rassen die een invasie plannen van de Aarde. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste sciencefiction boeken series en de beste sciencefiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans. Er is dus geen excuus om eens geen kijkje te gaan nemen want er staan al meer dan honderd boeken op de site.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horror boeken ooit, zowel oude klassiekers als de nieuwste horror boeken die nog maar net zijn uitgebracht. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt.

Boekentips.com

Boekentips.com is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. Op de site vind je allerlei uitstekende boekenlijsten zoals de beste verkochte fantasy boeken van nu en de beste nieuwe romans van 2022.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken 2019 naast de beste kookboeken 2020. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook al de nieuwe en beste kookboeken van 2019 op de website en populaire vegetarische kookboeken, kookboeken voor de barbecue of vegan kookboeken.

Andere websites

Allerlei top 10 lijsten over boeken ook.

Moppenbak

De beste moppen, moppen voor kinderen, jantje moppen voor kinderen.

1001moppen

De beste moppen voor kinderen en volwassenen, met lijsten van de beste moppen over domme blondjes en nog veel meer.

Raadselheaven

De beste raadsels van het internet met bvb. raadsels kinderen.