Boeken websites

We hebben hieronder enkele goede websites over boeken opgelijst.

BesteKinderboeken.com

Een website voor kinderboeken voor 0 tot 12 jarigen met lijsten van kinderboeken per leeftijd.

SpannendeBoeken.com

SpannendeBoeken.com is dé website voor en over spannende boeken. Met uitgebreide lijsten van de beste spannende boeken van het moment, spannende boeken en thrillers die worden verwacht en spannende boeken voor de jeugd. Naast die algemene lijsten vind je er ook meer specifieke lijsten met psychologische thrillersScandinavische thrillersthrillers over seriemoordenaars en bijvoorbeeld thrillers met sterke vrouwelijke hoofdpersonages.

BesteReisgidsen.com

BesteReisgidsen.com is dé website voor en over reisgidsen en reisboeken. Je vindt er onder andere: reisgidsen Nederland, reisgidsen Amsterdam, reisgidsen Polen, reisgidsen Krakau, reisgidsen Praag, reisgidsen Tsjechië, reisgidsen Boedapest, reisgidsen Rotterdam, ...

Op BesteReisgidsen.com vind je reisboeken voor alle landen ter wereld en van alle continenten. Naast reisgidsen vind je op de site ook een selectie van de beste reisverhalen ter wereld. Ook voor stadsgidsen kan je op deze site terecht.

Bestefantasyboeken.com

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boeken series en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot Brandon Sanderson. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen.

BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een website waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo bijvoorbeeld lijsten met de beste science fiction boeken, beste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortuderend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

BesteJeugdboeken.com

Beste Jeugdboeken heeft uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 en de beste jeugdboeken ooit als je op zoek bent naar een nieuw jeugdboek om te lezen. We hebben ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar; en een lijst met jeugdboeken die worden verwacht, als je eens wil kijken wat er binnenkort wordt uitgebracht. Bijkomende thematische lijsten zijn onder andere een top 10 van Young Adult fantasyboekenjeugdthrillers, de beste Young Adult series en nog veel meer. 

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Echte aanraders binnen het sciencefiction genre. Van de klassieke science fiction verhalen over het eerste contact met een buitenaardse samenleving of over ruimte oorlogen met buitenaardse rassen die een invasie plannen van de Aarde. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste sciencefiction boeken series en de beste sciencefiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans.

Horrorboeken.com

Een website gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt.

Boekentips.com

Boekentips.com is een goede plek om nieuwe boeken te ontdekken. De site is nog in opbouw maar je kan er al verschillende interessante lijsten van boeken aanraders terugvinden.

Onder andere lijstjes van de best verkochte boeken en romans van 2016, zowel van Nederland als België. Recente lijsten zijn lijsten van de beste horror boeken ooit en beste oorlogsboekenooit. Nieuw op de site zijn verschillende top 10 lijsten van kookboeken en recent ook fantasy boeken.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar een goed kookboek? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van 2018 naast nog veel andere. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken gezond en makkelijk afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook al de nieuwe en beste kookboeken van 2019 op de website en populaire kookboeken om vegetarisch te koken, voor de barbecue of kookboeken om veganistisch te koken.

Andere boeken websites (Engelstalig)

Books To Read

Een Engelstalige website met boeken aanraders en tips, waarbij de informatie over de boeken uit de Amazon catalogus wordt gehaald. Je kan er ook boeken gaan opzoeken via hun ISBN boek nummer, of je kan er uitgebreide lijsten vinden van Engelstalige boeken bestsellers. Ondertussen vind je er ook lijsten met boeken over webdesign, zoals de beste boeken over Drupal, ook in het Engels uiteraard.

Wil je leren hoe je het best kan starten met een blog? Op DigiWereld vind je alle info die je nodig hebt om vandaag nog met je eigen blog te beginnen!