Best verkochte muziek in 'Pop' (LP) van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van LP bestsellers van 2020 in de categorie Pop. Een uitgebreide lijst van de best verkochte pop muziek.

Als je in deze lijst van best verkochte muziek cd's nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuwe muziek in 'Pop' van 2020

In deze lijst staan enkel de best verkochte pop LP's. Klik op de volgende linken om alleen bepaalde soorten albums te zien: Alle soorten albums in 'Pop' CD's in 'Pop'

LP (VINYL) | 1 plaat | april 2011
4.7 op 5 sterren
CD cover van Rumours (LP) van Fleetwood Mac
(Voor dit artikel heb je een platenspeler nodig)
'Go Your Own Way', 'Don't Stop', 'The Chain' en 'Dreams' zijn enkele hits die Fleetwood Mac had, allemaal afkomstig van het album Rumours. In 2013 was het 35 jaar geleden dat het album verscheen en werd daardoor op verschillende formaten opnieuw uitgebracht. Op deze versie is de re-issue van het in 2004 geremasterde album te luisteren. Rumours is de 1978 Grammy Award winnaar voor Album of the Year
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | juni 2014
4.5 op 5 sterren
CD cover van Hybrid Theory (LP) van Linkin Park
Een van de meest toonaangevende nu-metal albums ooit
Hybrid Theory is het debuutalbum van Linkin Park, welke uitkwam in 2000. Het album was zo ontzettend succesvoll dat Hybrid Theory in amerika zelfs met de diamant status bekroond is, wat ongeveer gelijk staat aan 10 keer platina. Op het album staan uiteraard de hits In The End, en One Step Closer.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | juli 2014
4.8 op 5 sterren
CD cover van Gold (LP) van ABBA
De beste hits van de songfestivalwinnaar van 1974
Gold is een greatest hits LP van ABBA
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | mei 2016
4.2 op 5 sterren
CD cover van Bad (LP) van Michael Jackson
Een van de meest succesvolle albums van Michael Jackson
De lp-versie van Bad, het zevende studioalbum van Michael Jackson. Het album werd uitgebracht in 1987 en staat inmiddels in de top 30 van bestverkopende albums allertijden. The King of Pop bracht Bad vijf jaar na de release van Thriller uit en consolideerde zijn positie als de meest succesvolle artiest van de jaren 80. Behalve titelsong Bad, staan op dit album ook Man In The Mirror, Smooth Criminal en Dirty Diana. Who’s bad?
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | november 2016
4.7 op 5 sterren
CD cover van Greatest Hits (LP) van Queen
Een compilatie met de ultieme Queen hits
Greatest Hits LP is een compilatiealbum van de Britse rockgroep Queen. Op dit compilatiealbum staan ruwweg alle Queen-hits uit de jaren zeventig zoals Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust, We Will Rock You en We Are The Champions. Van de hits uit de jaren 80 en begin jaren 90 is later een tweede compilatiealbum, en derde greatest hits album uitgebracht.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | november 2017
4.6 op 5 sterren
CD cover van Ten (LP) van Pearl Jam
Het debuutalbum en de doorbraak van Pearl Jam
TEN, het debuutalbum van Pearl Jam, ging wereldwijd al meer dan 12 miljoen keer over de toonbank en betekende direct de absolute doorbraak van de band. Op Ten staan onder andere de nummers 'Even Flow', 'Alive', 'Black' en 'Jeremy'.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | mei 2017
4.7 op 5 sterren
CD cover van Harry Styles (LP) van Harry Styles
Het eerste solo-album van Harry na One Direction
‘Harry Styles’ is het langverwachte debuutalbum van Harry Styles. Het album bevat 10 tracks, waaronder de single ‘Sign Of The Times’ die op de dag van release in meer dan 80 landen op positie één binnenkwam in de hitlijsten. Het album is geproduceerd door Jeff Bhasker. One Direction is sinds januari 2017 tijdelijk uit elkaar zodat Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson en Harry Styles aan hun solocarrière kunnen werken. Na Zayn Malik, die One Direction eerder al definitief verliet, is Harry Styles de eerste van de overige One Direction-zangers die een soloalbum uitbrengt.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | mei 2018
4.5 op 5 sterren
CD cover van Greatest Hits (LP) van Simon & Garfunkel
Het Greatest Hits album van Simon & Garfunkel is een mooi verzamelalbum met hun bekendste hits. Het album bestaat uit 14 tracks met onder andere “Mrs. Robinson” en “The Boxer”.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | december 2019
4.7 op 5 sterren
CD cover van Fine Line (LP) van Harry Styles
Het tweede studioalbum van Harry Styles
Fine Line is het nieuwe studioalbum van Harry Styles. Het bevat 12 tracks welke later bekend gemaakt zullen worden.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP + CD (ALBUM) | 3 disks | december 2019
4.4 op 5 sterren
CD cover van Pressure Makes Diamonds Live (2LP+CD) van Danny Vera
Het live album van Danny Vera
Een gouden plaat, een platinum single en uitverkochte zalen, 2019 is een mooi jaar voor Danny Vera. Deze voorspoed kwam niet vanzelf. Heel stiekem en tegen de klippen op trad Danny Vera toe tot de Eredivisie van de rock & roll. Al ruim twintig jaar gaat hij zijn eigen gang. En wat doe je als je enorm veel platen verkoopt, al je shows in een mum van tijd uitverkopen, en de reprises niet aan te slepen zijn? Dan breng je de laatste succesvoorstelling uit op dubbelelpee (20 tracks) en cd (18 tracks) om dit alles te vieren en je publiek te bedanken. Pressure Makes Diamonds Live werd opgenomen in...
›› meer info en gelijkaardige albums

 

Bovenliggende lijsten: ›› Muziek