Best verkochte speelgoed in 'Boten' van 1 tot 10

Ontdek de huidige top 10 van speelgoed bestsellers van 2020 in de categorie Boten. Een uitgebreide lijst van het best verkochte 'boten' speelgoed.

Als je in deze lijst van beste speelgoed artikelen nog niet je gading vindt kan je ook eens kijken naar onze lijst van nieuw speelgoed in 'Boten' van 2020

Kids Globe | 1:34 | Geen personage

Kids Globe
4.4 op 5 sterren
Afbeelding van Auto Politie Met Boot Pull Back speelgoed
Bij de alarmcentrale komt een melding binnen van een boot die veel te snel vaart. Samen met je collega stap je in de politiejeep met daarachter een echte politieboot. Trek de jeep naar achter en laat hem los en de jeep met boot schiet naar voren. Zo ben je snel ter plaatse!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
SIKU | 1:55 | Geen personage

SIKU
4 op 5 sterren
Afbeelding van SIKU 1658 Jeep met Boot speelgoed
SIKU speelgoedmodellen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en zorgen voor lang en veilig speelplezier voor kinderen. De SIKU speelgoedmodellijn is bijna uitsluitend van zink gemaakt. Dit maakt het speelgoed robuust, veilig en realistisch. SIKU maakt met name modellen van voertuigen en landbouwwerktuigen.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Merkloos

Merkloos
5 op 5 sterren
Afbeelding van Schaalmodel politie auto met boot speelgoed
Schaalmodel politie auto met boot. Speelgoed politie auto van Mitsubishi met politie boot. De auto heeft een pull-back functie. Schaal: 1:87. Totale lengte: ongeveer 27 cm.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Merkloos

Merkloos
4 op 5 sterren
Afbeelding van Speelgoed Titanic 51 cm speelgoed
Speelgoed Titanic van kunststof en afmeting van ongeveer 51 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Green Toys | Geen personage

Green Toys Inc
5 op 5 sterren
Afbeelding van Onderzeeer geel met blauw handvat - Green Toys speelgoed
Deze Green Toys duikboot is op zijn best in een (zwem-)bad. Door de opening vooraan is hij ook een bijzonder leuke gieter. Green Toys doen aan 'upcycling'. Bij recycling krijg je een product van dezelfde of mindere waarde. Upcyclen daarintegen maakt een product met een serieuze meerwaarde. Gemaakt uit 100% gerecycleerde plastic melkflessen. Verpakt in 100% gerecycleerde verpakkingen. 100% recycleerbaar. 100 % BPA-, ftalaten- en PVC-vrij. Getest en goedgekeurd door de 'Fairplace'-duikers: speelwaarde = 7/10, duurzaamheid = 8/10.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
BRIO | Geen personage

BRIO
5 op 5 sterren
Afbeelding van BRIO Politie boot - 33820 speelgoed
Je kunt de drie in het slijm verstopte Swarovski parels verzamelen en daarmee je eigen sierraad met een bijzondere betekenis maken. Inhoud: 1 Schelp met slijm, 3 Swarovski parels, draad, sluiting, parelhanger, handleiding
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
De Max | Geen personage

De Max
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van Rijdende Muzikale Ark van Noah met dierengeluiden en muziek speelgoed
Deze mooie boot/ark is stevig en kan goed meerijden. Wanneer u de dieren in de ark plaatst hoort u hun specifiek geluid. Ook is er muziek en een piano ingebouwd. De fleurige kleuren spreekt kinderen aan en laat hun verbeelding de vrije loop. Kinderen ontwikkelen tal van vaardigheden door het spelen. Size H19, W33.5, D19.5cm. Weight 1186g. Batteries required: 2 x AA (not included) plus . For ages 12 months and over.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Johntoy | nvt | Geen personage

Johntoy
Afbeelding van Army forces speelset groot - Leger speelgoed - Soldaatje - Speelgoed soldaat speelgoed
Army forces speelset groot De speelset bestaat uit meerdere onderdelen, voor eindeloos speelplezier!
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
Simba-Dickie | 1/24 | Brandweerman Sam

Simba-Dickie
4.5 op 5 sterren
Afbeelding van Simba - Brandweerman Sam - Neptune Boot Incl. Figuur speelgoed
Simba Brandweerman Sam speelset met boot Deze leuke set bestaat uit boot Neptun van Brandweerman Sam, een speelfiguur in duikpak en een hoop accessoires. Het figuur kan op meerdere posities bewegen en de boot heeft zelfs een geheim vak onder de vloer! Daarnaast blijft hij drijven op water en is verplaatsbaar op land. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: geel/oranje Materiaal: kunststof Lengte boot: 19 cm Lengte speelfiguur: 7,5 cm Leeftijd: vanaf 4 jaar Inhoud: 1 Boot 1 Speelfiguur Verschillende accessoires WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.
›› meer info en gelijkaardig speelgoed
PAW Patrol | PAW Patrol

PAW Patrol
Afbeelding van PAW Patrol Basic Vehicle - Zuma speelgoed
De pups van PAW Patrol gaan op rolletjes in hun reddingsvoertuigen! Ga met Zuma op een missie vol actie in zijn hovercraft! Als er problemen ontstaan, zet je Zuma (figuurtje inbegrepen) op de bestuurdersstoel en rij je de redding tegemoet met werkende wielen en propellers die draaien! Met authentieke details en realistische kenmerken brengen de geliefde waterexpert van PAW Patrol en zijn voertuig de spanning van PAW Patrol tot leven. Terwijl je kind met Zuma en zijn hovercraft speelt, wordt de fantasie van je kind geprikkeld door reddingsmissies vol vriendschap, teamgeest en moed. Werk...
›› meer info en gelijkaardig speelgoed

 

Bovenliggende lijsten: ›› Voertuigen