Alle muziek van de artiest Nielson (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Nielson (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Nielson te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Nielson op volgende link: boeken over 'Nielson'

CD (ALBUM) | 1 disk | maart 2012

Weiss
Afbeelding van Ecritures, St. Francis Preaches To The Birds
Ecritures, St. Francis Preaches To The Birds is een CD (ALBUM) van Weiss
›› meer info en gelijkaardige artikelen
CD (ALBUM) | 1 disk | maart 2014
4.5 op 5 sterren
CD cover van Zo Van Ah Yeah van Nielson
Zo Van Ah Yeah is het langverwachte debuut album van de Nederlandstalige artiest Nielson die in 2012 landelijke bekendheid kreeg door zijn deelname aan het programma “De Beste Singer-Songwriter”. Het volledig zelf geschreven en co-geproduceerde album bevat onder meer de met dubbel platina bekroonde hit “Beauty & de Brains”, de platina zomerhit “Hoe” samen met Miss Montreal en de titelsong “Mannenharten” met BLØF.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | juni 2015

Lewis Nielson
Afbeelding van Axis
Axis is een CD (ALBUM) van Lewis Nielson.
›› meer info en gelijkaardige artikelen
CD (ALBUM) | 1 disk | maart 2016
4.8 op 5 sterren
CD cover van Weet Je Wat Het Is van Nielson
Gisteren was het zover: in een uitverkochte Heineken Music Hall presenteerde Nielson – geheel onverwachts – zijn nieuwe album ‘Weet je wat het is’ aan al zijn fans. Het is Nielsons tweede album sinds zijn doorbraak bij tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. ‘Weet je wat het is’ laat in tien tracks de dominantie van Nielson in de Nederlandstalige popmuziek horen. Krachtige eigen tracks, maar ook samenwerkingen met onder andere Paul de Munnik (Acda en De Munnik) en Guus Meeuwis zijn nu gebundeld op een album die nu verkrijgbaar is. Het album bestaat uit zeven...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2018
4.8 op 5 sterren
CD cover van Diamant van Nielson
Nielson laat zich van een andere kant zien op derde album
De titel van het derde album van Nielson zegt eigenlijk alles. 'Diamant' is kleurrijk en veelzijdig, en steeds als je ernaar kijkt (of luistert), ontdek je iets nieuws. 'Diamant' staat voor de vernieuwde Nielson, die zich op dit album van een andere kant laat zien. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. De teksten op 'Diamant' zijn eerlijker dan ooit. “Mensen kennen vooral de opgewekte Nielson, maar ik heb ook een donkerdere kant. Ik wilde met mijn muziek persoonlijker worden, mezelf écht laten zien en mezelf ook muzikaal...
›› meer info en gelijkaardige albums