Alle muziek van de artiest Suzan & Freek (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Suzan & Freek (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Suzan & Freek te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Suzan & Freek op volgende link: boeken over 'Suzan & Freek'

CD (ALBUM) | 2 disks | juni 2019

Lil Nas X
5 op 5 sterren
Afbeelding van Mnm Big Hits 2019 Volume 3
Het derde deel van MNM Big Hits in 2019
MNM presenteert alweer de 3e editie van 2019 in de gekende hitcompilatiereeks 'MNM Big Hits.' Net voor de zomer is daar Volume 3! Een 2 CD met de 40 grootste hits van het moment. Met oa. Avicii, Lil Nas, Niels Destadsbader, Shawn Mendes, Billie Eilish, Angele, en veel meer…. MNM BIG HITS 2019 Volume 3 rijgt dan ook alle hits van het moment aan elkaar op twee geweldige cd's en levert zo de compilatiebom van de zomer!
›› meer info en gelijkaardige artikelen
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2019

Suzan & Freek
4.9 op 5 sterren
Afbeelding van Gedeeld Door Ons (Jewel Case)
Debuutalbum inclusief de hits 'Als Het Avond Is' en 'Blauwe Dag'
Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons geven Suzan & Freek een opvallend artistiek statement af, waarmee zij aantonen aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreekt doorbraakhit Als Het Avond Is niet. Ook de overige negen nummers hebben elk een heel eigen en origineel geluid. Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets ontstaan lijkt, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Als hobby posten zij onder...
›› meer info en gelijkaardige artikelen
LP (VINYL) | 1 plaat | november 2019

Suzan & Freek
4.9 op 5 sterren
Afbeelding van Gedeeld Door Ons (Coloured Vinyl)
Debuutalbum inclusief de hits 'Als Het Avond Is' en 'Blauwe Dag'
Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons geven Suzan & Freek een opvallend artistiek statement af, waarmee zij aantonen dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Vanaf de middelbare school timmerde het duo al aan de weg, maar vanaf het moment dat hun cover “Don't Let Me Down” van The Chainsmokers wereldwijd viraal ging is het snel gegaan met de carrière van het duo. Na het uitbrengen van debuutsingle “Als Het Avond Is” staan ze in één keer aan de top van het Nederlandse muziekcircuit. Het album bevat naast de al uitgebrachte singles enkel...
›› meer info en gelijkaardige artikelen