Alle muziek van de artiest Suzan & Freek (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Suzan & Freek (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Suzan & Freek te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Suzan & Freek op volgende link: boeken over 'Suzan & Freek'

CD (ALBUM) | 2 disks | juni 2019
5 op 5 sterren
CD cover van Mnm Big Hits 2019 Volume 3 van Lil Nas X
MNM presenteert alweer de 3e editie van 2019 in de gekende hitcompilatiereeks 'MNM Big Hits.' Net voor de zomer is daar Volume 3! Een 2 CD met de 40 grootste hits van het moment. Met oa. Avicii, Lil Nas, Niels Destadsbader, Shawn Mendes, Billie Eilish, Angele, en veel meer…. MNM BIG HITS 2019 Volume 3 rijgt dan ook alle hits van het moment aan elkaar op twee geweldige cd's en levert zo de compilatiebom van de zomer!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | september 2019
4.9 op 5 sterren
CD cover van Gedeeld Door Ons van Suzan & Freek
Debuutalbum inclusief de hits 'Als Het Avond Is' en 'Blauwe Dag'
Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons geven Suzan & Freek een opvallend artistiek statement af, waarmee zij aantonen aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreekt doorbraakhit Als Het Avond Is niet. Ook de overige negen nummers hebben elk een heel eigen en origineel geluid. Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets ontstaan lijkt, timmeren ze al lang aan de weg. Het tweetal vindt elkaar op de middelbare school, waar de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Als hobby posten zij onder...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2019
CD cover van Gedeeld Door Ons van Suzan & Freek
Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons tonen Suzan & Freek aan dat ze muzikaal niet voor ????n gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreken de hits Als Het Avond Is en Blauwe Dag niet. De overige acht liedjes hebben ook elk een heel eigen en origineel geluid. Op het debuutalbum bewegen Suzan & Freek zich met gemak over een enorm muzikaal speelveld. Deze CD is verpakt in een jewelcase.
›› meer info en gelijkaardige albums