Alle muziek van de artiest Andre Rieu (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Andre Rieu (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Andre Rieu te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Andre Rieu op volgende link: boeken over 'Andre Rieu'

CD (ALBUM) | 1 disk | december 2010
4.9 op 5 sterren
CD cover van Always & Forever - Andre Rieu presents: van Mirusia Andre Rieu
Ze is geboren in Australië, maar haar ouders zijn van Nederlandse komaf. De sopraan Mirusia Louwerse is een aantal jaren geleden ontdekt door André Rieu en inmiddels vaste kracht als soliste bij al zijn wereldwijde optredens. Rieu is trots op haar en presenteert haar met dit solo album. Mirusia zingt in liefst 6 verschillende talen materiaal zoals ze dat tijdens de Rieu concerten vertolkt. Er staan duetten op met haar vriendin en collega Carmen Monarcha, een paar bekende Australische werken en veel 'klassiekers'. Bijvoorbeeld: Ave Maria, Time To Say Goodbye, Send In The Clowns en Memory.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | juni 2020
4 op 5 sterren
CD cover van Op Het Vrijthof - Verleef op Mestreech van André Rieu
Walsenkoning André Rieu nam dit album op tijdens zijn jaarlijkse zomerconcerten in thuisstad Maastricht. Vanuit de hele wereld komen mensen naar Maastricht om op het Vrijthof dit concert mee te maken. Het Vrijthof behoort met zijn middeleeuwse kerken, historische gebouwen en vele terrassen tot de mooiste en gezelligste pleinen van Nederland. Op deze cd hoor je enkele hoogtepunten uit deze bijzondere concerten en zingt André aan het eind uit volle borst mee met de onvergetelijke Benny Neyman 'Iech bin verleef op Mestreech'! André Rieu: 'Waar ter wereld we ook optreden, ik ervaar overal,...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | augustus 2005
4.8 op 5 sterren
CD cover van Romantic Paradise van André Rieu
Der Pate ( Love Theme) - Strangers in Paradise - Spiel mir das Lied vom Tod - Romance Anonym - Chanson d'amour - O Mio Babbino Caro - Wilhelm Tell Ouverture - Opera Potpourri - Italienische Nationalhymne - L'Italiano - Marina - Schenkt man sich Rosen in Tirol - Lagunen Walzer - Du sollst der Kaiser meiner Seele sein - The Rose - Italiana - Barcarole - La Paloma - Leichte Kavallerie - Radetzky Marsch - Vino - La Montanara - Marina
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 2 disks | april 2010
4.9 op 5 sterren
CD cover van André Rieu - Live In Sydney: Andrés Australian Adventure van André Rieu
André Rieu en zijn Johann Strauss Orchestra entertainden het publiek in een volgepakt Acer Arena in Sydney. Ze walsten in de gangpaden, zwaaiden met welkomstbanieren en gaven hun favoriete violist een warm welkom waarna André hun harten vulden met muziek. Op dvd 1 zie je het concert waar hij zijn geliefde klassieke walsen speelde en bijzondere Australische aanvullingen, de bonus-dvd bevat de documentaire over het Australische avontuur van André Rieu. Speellijst Dvd: 1. André Rieu - Seventy-Six Trombones 2. André Rieu - Ouverture Carmen 3. André Rieu - Intermezzo Sinfonico 4. André...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | april 2016
4.8 op 5 sterren
CD cover van Rieu Andre - Magic Of The Waltz van André Rieu
Magic of the Waltz brengt ons de mooiste en meest betoverende walsen. De walsen zijn gekozen, samengesteld, uitgevoerd en soms gecomponeerd door André Rieu zelf, gekroond door zijn publiek als de ‘Koning van de Wals’. Muzikale highlights: De gloednieuwe ‘Windsor Waltz’ - geschreven voor de 90e verjaardag van Queen Elizabeth II, de beroemde Blauwe Donau, Edelweiss, The Godfather, And The Waltz Goes On en vele andere prachtige walsen.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | november 2017
4.7 op 5 sterren
CD cover van The Magic of Maastricht: 30 Years of Rieu van André Rieu
Het beste van de concerten in Maastricht
'The Magic Of Maastricht: 30 Years Of Rieu' van André Rieu is een opname van het live optreden in Maastricht. André Rieu en zijn Johann Strauss Orchestra brengen een nieuw eerbetoon aan het eeuwige thema ‘de liefde’ aan de hand van beroemde lovesongs. Nummers die terug te vinden zijn op deze DVD zijn 'What a Wonderful World', 'Love Me Tender' en 'The Last Rose'. En zoals ook elk jaar, brengen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, hulde aan de liefde tijdens een concert in Maastricht met 80 000 fans. Deze editie was extra aangrijpend want het orkest vierde dit jaar haar 30e...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | maart 2019
4.7 op 5 sterren
CD cover van Love In Maastricht (DVD) van André Rieu
Een unieke concertervaring in de thuisstad van de componist
André Rieu geeft ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn thuisstad. Tienduizenden mensen komen samen, om een van de meest ontroerende muziekoptredens live mee te maken op het prachtige plein midden in Maastricht. Deze unieke concertervaring is nu ook thuis te beleven op de dvd 'Love in Maastricht', die eerder werd uitgezonden in bioscopen en op televisie. Met een recordaantal van dertien concerten heeft André Rieu in 2018 opgetreden voor meer dan 150.000 fans uit tachtig verschillende landen!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2019
5 op 5 sterren
CD cover van My Music, My World - The Very Best Of André Rieu van André Rieu
Een unieke verzameling van de mooiste klassiekers van Andre Rieu
Naar aanleiding van de 70e verjaardag van André Rieu, werden de mooiste vertolkingen van de maestro op deze 2CD compilatie verzameld. Op het programma: een unieke muzikale ervaring met de mooiste klassiekers, de ontroerendste opera- en musicalmelodieën, de bekendste thema’s uit de film en de meest meeslepende walsen met o.a. de beroemde ‘Blauwe Donau’ van Johann Strauss dat ondertussen Rieu’s handtekening is geworden. Een perfecte collectie van zijn grootste hits, een zeldzame ‘Best of’ voor een feestelijke gebeurtenis.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | maart 2020
3.7 op 5 sterren
CD cover van Shall We Dance van André Rieu
Het grootste jaarlijkse concert van André Rieu
'Shall We Dance' is een live dvd van het grootste jaarlijkse concert van André Rieu: Vrijthof Open Air. Elk jaar speelt hij daar in juli live voor 150.000 fans. Dit gigantische optreden is nu voor iedereen te bekijken.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | mei 2021
5 op 5 sterren
CD cover van Magical Maastricht van Johann Strauss Orchestra Andre R
Het live concert van Andre Rieu
André Rieu, alias "De Koning van de Wals", is opgetogen de wereldwijde release van zijn gloednieuwe DVD 'Magical Maastricht' aan te kondigen. André Rieu betovert ons met zijn versies van de grote klassiekers maar ook met 'Lara's Song' uit Doctor Zhivago met het optreden van 300 paren professionele dansers en een indrukwekkende optocht van praalwagens uit de film Ben Hur.
›› meer info en gelijkaardige albums