Alle muziek van de artiest One Direction (1-10)

Bekijk hier alle muziek van One Direction (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van One Direction te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over One Direction op volgende link: boeken over 'One Direction'

CD | 1 disk | november 2011
4.9 op 5 sterren
CD cover van Up All Night van One Direction
One Direction bestaat uit de vijf jongens; Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson die tijdens de zevende serie van de Britse versie van X Factor individueel auditie deden voor het populaire televisie programma. Op advies van gastjurylid Nicole Scherzinger zijn de vijf jongens tijdens X Factor samen de band One Direction gestart. Als One Direction wisten de jongens de derde plaats van X Factor te bereiken. In Engeland kwam de eerste single 'What Makes You Beautiful' binnen op de eerste plaats van de UK Charts.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 1 disk | november 2012
4.7 op 5 sterren
CD cover van Take Me Home van One Direction
Take Me Home, het tweede album van de immens populaire groep One Direction. Ook verkrijgbaar als Limited Benelux Yearbook Edition welke 3 extra tracks bevat.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | december 2014
4.7 op 5 sterren
CD cover van One Direction - Where We Are: Live From San Siro Stadium (DVD) van One Direction
Was jij er ook bij in de Amsterdam ArenA tijdens de Where We Are tour 2014? Beleef het concert opnieuw met deze concertregistratie die is opgenomen tijdens de show in Milaan. Naast het volledige concert staat er ook veel bonusmateriaal op deze DVD waaronder veel backstage materiaal van de band en een exclusieve boodschap voor jou van de band!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 1 disk | november 2014
4.4 op 5 sterren
CD cover van One Direction - Four (CD) van One Direction
Het vierde studioalbum van One Direction
Het nieuwe album van de populairste band ter wereld: One Direction! Dit is de standaard CD versie met daarop 12 nieuwe songs van Liam, Zayn, Niall, Harry en Louis.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 1 disk | november 2015
4.6 op 5 sterren
CD cover van One Direction - Made In the A.M. van One Direction
Het vijfde studioalbum van One Direction
Na het enorme succes van de eerste singel ‘Drag me Down’ en de verrassingstrack ‘Infinity’ worden de verwachtingen van het vijfde album alleen nog maar groter. En terecht, op het nieuwe album staan veel nummers die mede door de bandleden zelf zijn geschreven. Ze laten op dit album een steeds verder ontwikkeld muzikaal talent horen en natuurlijk nog veel meer hits. Niet te missen! Deze versie bevat: Jewelcase, 1 CD, 13 tracks, 12 pagina's tellend boekje, inlay en 25x25mm sticker.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 1 disk | maart 2016
4.5 op 5 sterren
CD cover van ZAYN One Direction - Mind Of Mine (Deluxe Edition) van ZAYN
Het solo-album van Zayn Malik.
Zayn Malik stapte na een periode van 5 jaar uit One Direction. Na de verrassende single ‘PILLOWTALK’ die wereldwijd records verbreekt is er nu ook zijn eerste solo album. "Once they hear it, I feel like they will understand me a little bit more, for 10 years, this album has been in my brain, and it's just been there, sat with me, needing to be out." Voor dit album werkte ZAYN samen met James ‘Malay’ Ho (Frank Ocean). Op dit album staan onder andere de singles 'PILLOWTALK' en 'iT's YoU'.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP | 2 platen | november 2016
4.5 op 5 sterren
LP cover van Mind Of Mine (Coloured Vinyl) (2LP) van ZAYN
Het solo-album van Zayn Malik op exclusief groen vinyl
Zayn Malik stapte na een periode van 5 jaar uit One Direction. Na de verrassende single ‘PILLOWTALK’ die wereldwijd records verbreekt is er nu ook zijn eerste solo album. "Once they hear it, I feel like they will understand me a little bit more, for 10 years, this album has been in my brain, and it's just been there, sat with me, needing to be out." Voor dit album werkte ZAYN samen met James ‘Malay’ Ho (Frank Ocean). Op dit album staan onder andere de singles 'PILLOWTALK' en 'iT's YoU'. De kleur van deze limited edition vinyl is neon groen.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP | 1 plaat | mei 2017
4.8 op 5 sterren
LP cover van Harry Styles (LP) van Harry Styles
Het eerste solo-album van Harry na One Direction
‘Harry Styles’ is het langverwachte debuutalbum van Harry Styles. Het album bevat 10 tracks, waaronder de single ‘Sign Of The Times’ die op de dag van release in meer dan 80 landen op positie één binnenkwam in de hitlijsten. Het album is geproduceerd door Jeff Bhasker. One Direction is sinds januari 2017 tijdelijk uit elkaar zodat Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson en Harry Styles aan hun solocarrière kunnen werken. Na Zayn Malik, die One Direction eerder al definitief verliet, is Harry Styles de eerste van de overige One Direction-zangers die een soloalbum uitbrengt.
›› meer info en gelijkaardige albums