Alle muziek van de artiest Queen (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Queen (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Queen te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Queen op volgende link: boeken over 'Queen'

CD (ALBUM) | 3 disks | september 2001
4.8 op 5 sterren
CD cover van The Platinum Collection (2011 Remastered) van Queen
Drie legendarische Queen albums in een boxset
The Platinum Edition is een boxset van de Engelse rockgroep Queen uit 2000 waarop al hun greatest hits albums staan: Greatest Hits, Greatest Hits II en Greatest Hits III. Het album bevat alle grote hits zoals 'Bohemian Rhapsody' en 'Don't Stop Me Now' en nog veel meer!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 3 disks | september 2001
4.8 op 5 sterren
CD cover van Greatest Hits: I II & III: The Platinum Collection van Queen
Greatest Hits I Ii & Iii is een CD (ALBUM) van Queen.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 2 disks | september 2011
4.8 op 5 sterren
CD cover van Live At Wembley Stadium van Queen
Het legendarische concert van Queen op dvd
Tracklist Dvd 1 (12 Juli 1986): One Vision Tie Your Mother Down In The Lap Of The Gods... Revisited Seven Seas Of Rhye Tear It Up A Kind Of Magic Under Pressure Another One Bites The Dust Who Wants To Live Forever I Want To Break Free Impromptu Brighton Rock Solo Now I'm Here Love Of My Life Is This The World We Created? (You're So Square) Baby I Don't Care Hello Mary Lou (Goodbye Heart) Tutti Frutti Gimme Some Lovin' Bohemian Rhapsody Hammer To Fall Crazy Little Thing Called Love Big Spender Radio Ga Ga We Will Rock You Friends Will Be Friends We Are The Champions God Save The Queen ...
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | september 2015
4.9 op 5 sterren
CD cover van Night at the Opera (LP) van Queen
Met o.a. Bohemian Rhapsody
A Night at the Opera is een album uit 1975 van de Britse rockgroep Queen. De plaat bevat het nummer Bohemian Rhapsody, dat wereldwijd al vele malen is verkozen tot "beste nummer ooit".
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 18 platen | juli 2020
5 op 5 sterren
CD cover van Queen Studio Collection (Boxset Coloured Vinyl) (18LP) van Queen
De absolute must-have verzamelbox van Queen in een multi-colour 18LP boxset.
Queen Studio Collection (180gr) is een 18LP-Box van Queen. De box bevat alle 15 studioalbums van de legendarische band en een hardcover boek met 108 pagina's vol met unieke foto's en informatie uit het volledige archief van Queen. Alle LP's zijn met de beste technologie geremasterd in de Abbey Road Studios. Hierbij is gebruik gemaakt van de originele master opnames. Het volledige pakket is verpakt in een prachtige gouden box voorzien van het logo van Queen. Deze box is ook nog eens beschermd door een zwarte cover, waar het logo van de band in het goud op is gedrukt.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | november 2016
4.7 op 5 sterren
CD cover van Greatest Hits (LP) van Queen
Een compilatie met de ultieme Queen hits
Greatest Hits LP is een compilatiealbum van de Britse rockgroep Queen. Op dit compilatiealbum staan ruwweg alle Queen-hits uit de jaren zeventig zoals Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust, We Will Rock You en We Are The Champions. Van de hits uit de jaren 80 en begin jaren 90 is later een tweede compilatiealbum, en derde greatest hits album uitgebracht.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2018
4.7 op 5 sterren
CD cover van Bohemian Rhapsody (Original Soundtrack) van Queen
Original Queen And Smile Recordings From The Soundtrack Of The Movie
Bohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek maar natuurlijk ook de ongeëvenaarde zanger Freddie Mercury, wie stereotypes doorbrak, grenzen verlegde en zo een van de meest geliefde entertainers ter wereld werd. De film vertelt het verhaal van de astronomische opkomst van de band met behulp van hun iconische nummers en revolutionaire sound. Ook bewandelt het serieuzere paden zoals Mercury die de controle verliest over zichzelf en zo bijna een einde aan Queen brengt, en natuurlijk hun triomfantelijke reünie op het Live Aid concert, waar Mercury en Queen een van de sterkste performances...
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | februari 2019
4.7 op 5 sterren
CD cover van Bohemian Rhapsody (Original Soundtrack) (LP) van Queen
Original Queen And Smile Recordings From The Soundtrack Of The Movie
Bohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek maar natuurlijk ook de ongeëvenaarde zanger Freddie Mercury, wie stereotypes doorbrak, grenzen verlegde en zo een van de meest geliefde entertainers ter wereld werd. De film vertelt het verhaal van de astronomische opkomst van de band met behulp van hun iconische nummers en revolutionaire sound. Ook bewandelt het serieuzere paden zoals Mercury die de controle verliest over zichzelf en zo bijna een einde aan Queen brengt, en natuurlijk hun triomfantelijke reünie op het Live Aid concert, waar Mercury en Queen een van de sterkste...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 5 disks | maart 2020
2.7 op 5 sterren
CD cover van The Broadcast Collection 1965 van Queen
Queen is een Engelse rockband ontstaan in 1970. De klassieke line-up bestond uit Brian May, Freddie Mercury, Roger Taylor en John Deacon. Queen is een van de meest succesvolle rockbands in de geschiedenis, met hits in de jaren 70, 80 en 90. Deze broadcast collectie bevat nummers van het concert in Houston in 1977, het live concert in Brazilië in 1985, en nummers van het concert in München in 1986.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | april 2020
4 op 5 sterren
CD cover van Live At Morumbi Stadium, Brazil 81 van Queen
Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor vormde in 1970 in Londen de Britse rock band Queen. Waar hun begin werk beïnvloed werd door progressieve rock, hard rock en heavy metal ging de band geleidelijk over naar radio vriendelijke poprock muziek. Begin jaren 80 was Queen een van de grootste bands in de wereld. Met nummers als 'We Will Rock You', 'Somebody To Love' en 'Crazy Little Thing Called Love'. Dit album bevat deze nummers opgenomen in Morumbi Stadium in Brazilië.
›› meer info en gelijkaardige albums