Alle muziek van de artiest Queen (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Queen (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Queen te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Queen op volgende link: boeken over 'Queen'

CD (ALBUM) | 1 disk | augustus 2004
4.7 op 5 sterren
CD cover van Greatest Hits van Queen
Een compilatie met de ultieme Queen hits
Greatest Hits is een compilatiealbum van de Britse rockgroep Queen. Op dit compilatiealbum staan ruwweg alle Queen-hits uit de jaren zeventig zoals Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust, We Will Rock You en We Are The Champions. Van de hits uit de jaren 80 en begin jaren 90 is later een tweede compilatiealbum, en derde greatest hits album uitgebracht.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 3 disks | september 2001
4.8 op 5 sterren
CD cover van The Platinum Collection (2011 Remastered) van Queen
Drie legendarische Queen albums in een boxset
The Platinum Edition is een boxset van de Engelse rockgroep Queen uit 2000 waarop al hun greatest hits albums staan: Greatest Hits, Greatest Hits II en Greatest Hits III. Het album bevat alle grote hits zoals 'Bohemian Rhapsody' en 'Don't Stop Me Now' en nog veel meer!
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | januari 2012
5 op 5 sterren
CD cover van Hungarian Rhapsody - Queen Live In Budapest van Queen
Op 27 juli 1986 vond het grootste stadionconcert ooit plaats in Budapest. Queen speelde hier voor een uitzinnig publiek van ruim 80.000 mensen en bracht hier een van de beste live shows ooit. Drie jaar voor de val van de Berlijnse Muur was Hongarije nog in de greep van het communisme en grote rockconcerten waren er nog niet echt geweest. Om het historische concert vast te leggen, stuurden de Hongaarse autoriteiten hun beste cameramannen en regisseurs. De concertfilm bevat nieuw beeldmateriaal en naast het indrukwekkende concert bevat deze release de niet eerder uitgebrachte documentaire 'A...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 2 disks | september 2011
4.8 op 5 sterren
CD cover van Live At Wembley Stadium van Queen
Het legendarische concert van Queen op dvd
Tracklist Dvd 1 (12 Juli 1986): One Vision Tie Your Mother Down In The Lap Of The Gods... Revisited Seven Seas Of Rhye Tear It Up A Kind Of Magic Under Pressure Another One Bites The Dust Who Wants To Live Forever I Want To Break Free Impromptu Brighton Rock Solo Now I'm Here Love Of My Life Is This The World We Created? (You're So Square) Baby I Don't Care Hello Mary Lou (Goodbye Heart) Tutti Frutti Gimme Some Lovin' Bohemian Rhapsody Hammer To Fall Crazy Little Thing Called Love Big Spender Radio Ga Ga We Will Rock You Friends Will Be Friends We Are The Champions God Save The Queen ...
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | september 2015
4.9 op 5 sterren
CD cover van Night at the Opera (LP) van Queen
Met o.a. Bohemian Rhapsody
A Night at the Opera is een album uit 1975 van de Britse rockgroep Queen. De plaat bevat het nummer Bohemian Rhapsody, dat wereldwijd al vele malen is verkozen tot "beste nummer ooit".
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | november 2016
4.7 op 5 sterren
CD cover van Greatest Hits II (LP) van Queen
Het tweede verzamelalbum van Queen
Greatest Hits II is het tweede compilatiealbum van Queen uit oktober 1991, een maand voor het overlijden van zanger Freddie Mercury. Op dit compilatiealbum staan ruwweg alle Queenhits uit de periode 1980-1991. De hits uit de jaren zeventig zijn verzameld op de voorganger Greatest Hits. Sinds 1994 werden beide albums samen als 'box set' verkocht. Nadat Greatest Hits III uitgebracht was, is in 2000 een box met 3 cd's uitgebracht onder de titel The Platinum Collection.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | november 2016
4.7 op 5 sterren
CD cover van Greatest Hits (LP) van Queen
Een compilatie met de ultieme Queen hits
Greatest Hits LP is een compilatiealbum van de Britse rockgroep Queen. Op dit compilatiealbum staan ruwweg alle Queen-hits uit de jaren zeventig zoals Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust, We Will Rock You en We Are The Champions. Van de hits uit de jaren 80 en begin jaren 90 is later een tweede compilatiealbum, en derde greatest hits album uitgebracht.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2018
4.7 op 5 sterren
CD cover van Bohemian Rhapsody (Original Soundtrack) van Queen
Original Queen And Smile Recordings From The Soundtrack Of The Movie
Bohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek maar natuurlijk ook de ongeëvenaarde zanger Freddie Mercury, wie stereotypes doorbrak, grenzen verlegde en zo een van de meest geliefde entertainers ter wereld werd. De film vertelt het verhaal van de astronomische opkomst van de band met behulp van hun iconische nummers en revolutionaire sound. Ook bewandelt het serieuzere paden zoals Mercury die de controle verliest over zichzelf en zo bijna een einde aan Queen brengt, en natuurlijk hun triomfantelijke reünie op het Live Aid concert, waar Mercury en Queen een van de sterkste performances...
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | februari 2019
4.7 op 5 sterren
CD cover van Bohemian Rhapsody (Original Soundtrack) (LP) van Queen
Original Queen And Smile Recordings From The Soundtrack Of The Movie
Bohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek maar natuurlijk ook de ongeëvenaarde zanger Freddie Mercury, wie stereotypes doorbrak, grenzen verlegde en zo een van de meest geliefde entertainers ter wereld werd. De film vertelt het verhaal van de astronomische opkomst van de band met behulp van hun iconische nummers en revolutionaire sound. Ook bewandelt het serieuzere paden zoals Mercury die de controle verliest over zichzelf en zo bijna een einde aan Queen brengt, en natuurlijk hun triomfantelijke reünie op het Live Aid concert, waar Mercury en Queen een van de sterkste...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 10 disks | september 2019
5 op 5 sterren
CD cover van De Pre Historie 80 van Radio 2 (België)
Haal de 80's in huis met 10 nostalgische CD's
De Pre Historie 80 brengt de leukste nostalgische hits van de jaren 80 samen op 10 CD's. Perfect voor onderweg, of gewoon voor thuis op de bank. Met onder andere ABBA, Diana Ross, Kool & The Gang, Michael Jackson, Lionel Richie en vele andere.
›› meer info en gelijkaardige albums