Alle muziek van de artiest Leonard Cohen (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Leonard Cohen (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Leonard Cohen te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Leonard Cohen op volgende link: boeken over 'Leonard Cohen'

CD (ALBUM) | 1 disk | september 1989
4.4 op 5 sterren
CD cover van Greatest Hits van Leonard Cohen
Greatest Hits is een compilatie album van de Canadeese zanger Leonard Cohen. Op het album staan diverse grote hits van de in 2016 ontvallen artiest, zoals: Suzanne, So Lon Marianne en Hallelujah.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2010
4.9 op 5 sterren
CD cover van Live In London van Leonard Cohen
Prachtig live concert van Leonard Cohen, opgenomen tijdens zijn laatste tour in Londen's O2 Arena (17 juli 2008). Live In London toont Leonard Cohen op zijn best, met alle klassiekers uit zijn 40 jarige rijke repertoire. Dit is de 2cd digipack verpakking. Ook verkrijgbaar als 1dvd digipack met dezelfde tracklist.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | augustus 2008
5 op 5 sterren
CD cover van Songs From A Room van Leonard Cohen
Songs From A Room is een cd van Leonard Cohen
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 2 disks | oktober 2009
5 op 5 sterren
CD cover van Live At The Isle Of Wight 1970 (DVD+CD) van Leonard Cohen
Bijna 40 zomers geleden word de 35 jarige Leonard Cohen wakker gemaakt om 2 uur 's nachts in zijn trailer om samen met zijn band op te gaan treden op de derde editie van het Isle Of Wight muziek festival. Het 600.000 hoofdige publiek is in een uitzinnige stemming, na het meest opzwepende optreden van Jimi Hendrix's carrière, minder dan drie weken voor zijn dood. Vanuit de zijkant van het podium zien mede festival headliners Joan Baez, Kris Kristofferson, Judy Collins en anderen de Canadese folksinger-songwriter-poeet-novelist het publiek langzaam doen bedaren. De cd/dvd set bevat de nieuwe...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | september 2010
4.9 op 5 sterren
CD cover van Songs From The Road van Leonard Cohen
Songs From The Road is een verzameling van de meest memorabele momenten van Leonard Cohen's eerste tour sinds 15 jaar! Het album bevat 12 bijzondere livetracks die zijn opgenomen op verschillende lokaties over de hele wereld. Ook beschikbaar als Cd+Dvd, Dvd en Blu-Ray versie. De dvd en Blu-Ray versies van 'Songs From The Road' bevatten naast de 12 livetracks ook exclusief bonusmateriaal. Dit materiaal bestaat uit een 20-minuten durende backstage opname met onder andere interviews met alle bandleden. De interviews zijn afgenomen door Lorca Cohen, de dochter van Leonard.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2010
4.6 op 5 sterren
CD cover van The Essential Leonard Cohen van Leonard Cohen
De beste tracks van Leonard Cohen verzameld op 2 cd's
The Essential serie is een reeks cd's waarbij een selectie gemaakt is van de beste tracks van de betreffende artiest, die zijn verzameld op 2 cd's. Op The Essential Leonard Cohen hoor je de beste nummers van Leonard Cohen. Bij deze collectie zijn de nummers gerangschikt in chronologische volgorde; het zijn de beste tracks van al zijn albums die voor 2004 zijn uitgebracht.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | september 2010
4.9 op 5 sterren
CD cover van Live In London van Cohen, Leonard
Prachtig live concert van Leonard Cohen, opgenomen tijdens zijn laatste tour in Londen's O2 Arena (17 juli 2008). Live In London toont Leonard Cohen op zijn best, met alle klassiekers uit zijn 40 jarige rijke repertoire. Dit is de 1DVD digipack verpakking. Ook verkrijgbaar als 2CD digipack met dezelfde tracklist.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2016
4.7 op 5 sterren
CD cover van You Want It Darker van Cohen, Leonard
Het 14e en laatste studioalbum van Leonard Cohen
'You Want It Darker' is het 14e en laatste studioalbum van de 82-jarige Leonard Cohen. Op zijn verjaardag op 21 september 2016 bracht hij de eerste single van zijn nieuwe album uit, deze single met gelijknamige titel is geproduceerd door zijn zoon Adam Cohen. Volgens insiders is dit album wederom een ‘masterpiece’. Slechts enkele weken na het verschijnen van dit album kwam Leonard Cohen, op 7 november 2016, op 82-jarige leeftijd te overlijden.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 4 disks | juni 2019
CD cover van 1969 Woodstock Generation van Radio 2 (België)
Na het geweldige succes van 1967 "Summer of Love' en 1968 "Revolution' is er nu……1969 "Woodstock Generation' ! 1969: alweer een onsterfelijk jaar dat de geschiedenis definitief veranderde! Het jaar van de maanlanding, maar vooral het jaar van Woodstock! De zomer van 1969 waren de hoogtijdagen van de hippies. Naast Woodstock festival waren er wereldwijd kleinere festivals met dezelfde sfeer. Jongeren zetten zich af tegen de gevestigde orde, experimenteerden met drugs en predikte vrije liefde. 1969 blijkt terug op deze fenomenale tijd met een selectie van 80 nummers uit 1969 geselecteerd...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | november 2019
4.6 op 5 sterren
CD cover van Thanks For The Dance van Leonard Cohen
Een verzameling prachtige nummers van Leonard Cohen
'Thanks for the Dance' is geen verzameling van B-kantjes en outtakes maar een onverwachte oogst van nieuwe liedjes, spannend en vitaal, een voortzetting van het laatste werk van de meester.Met medewerking van: Javier Mas (Luit), Damien Rice, Leslie Feist en Jennifer Warnes (vocals), Richard Reed Parry (bas), Bryce Dessner en Beck (gitaar), Dustin O'Halloran (piano), de koren Cantus Domus en Haar Hashomayim. Productie: Adam Cohen, Daniel Lanois, Patrick Watson en Michael Chaves.
›› meer info en gelijkaardige albums