Alle muziek van de artiest Kristel Verbeke (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Kristel Verbeke (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Kristel Verbeke te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Kristel Verbeke op volgende link: boeken over 'Kristel Verbeke'

CD (ALBUM) | 2 disks | april 2009
CD cover van Oya Lele van K3
Deze K3 CD is nu verkrijgbaar in NIEUWE VERPAKKING en met EXTRA CD met de meezingversies van alle liedjes!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | april 2009
CD cover van Verliefd van K3
Bevat extra cd met de meezingversies van alle liedjes!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | maart 2011
4.6 op 5 sterren
CD cover van Alice In Wonderland van K3
Na het enorme succes van de musicals Doornroosje, waarin K3 de goede feeën speelden en De Drie Biggetjes met de meiden als drie schattige biggetjes, brengt Studio 100 in 2011 de splinternieuwe musical Alice in Wonderland. Deze gelijknamige cd bevat allemaal gloednieuwe nummers uit de musical, inclusief de single Alice in Wonderland.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | juni 2014
4.6 op 5 sterren
CD cover van Eyo! van K3
Het gloednieuwe album van K3. Twaalf nieuwe nummers, waaronder natuurlijk de hit 'Eyo!'.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | januari 2005
4.3 op 5 sterren
CD cover van K3 En Het Magische Medaillon (D) van K3
In K3 en het Magische Medaillon gaan de meisjes van K3 aan de slag in hun droomhuis. Wat ze niet weten, is dat er ergens in het huis een waardevol medaillon verstop zit. In dat medaillon zit een geest verscholen die al je wensen in vervulling kan laten gaan. alleen Gazpacho, een gevaarlijke boef, weet van het bestaan van het medaillon af en van de toverkracht die erin verborgen zit. Hij zal dan ook niet rusten voordat hij het medaillon in zijn bezit heeft. Kunnen Kristel, Kathleen en Karen daar een stokje voor steken? Beeld: 16x9 Geluid: Nederlands Dolby Digital 5.1 Extra's: 2 trailers,...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | november 2006
4.5 op 5 sterren
CD cover van K3 en het IJsprinsesje van K3
Op een dag krijgen Karen, Kathleen en Kristel een uitnodiging van een koning en koningin uit een ver sprookjesrijk. K3 mag zingen op de verjaardag van prinses Fleur. Maar de prinses is niet onder de indruk van de zangkunsten van K3 en gedraagt zich uiterst verwend. Een hofdame vertelt de meisjes een droevig verhaal. Een boze tovenaar heeft een vloek uitgesproken over het prinsesje waardoor haar hart veranderde in een ijsklomp. Onze drie vriendinnen krijgen medelijden met het ijsprinsesje en besluiten het arme meisje te helpen. In een spannende race tegen de klok proberen Karen, Kristel en...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | november 2007
2.6 op 5 sterren
CD cover van K3 - Karaoke van Kristel Verbeke
13 superleuke liedjes van K3 op één dvd. Van elk liedje staan er drie versies op deze dvd: de clip, een meezingversie met stem en een meezingversie zonder stem. In de karaokeversie met stem verschijnt de tekst onderaan en zingen de meisjes van K3 nog mee om je een handje te helpen. In de versie zonder stem kan je helemaal alleen meezingen!
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | juni 2014
4.5 op 5 sterren
CD cover van Live In Ahoy 2012 van K3
Afgelopen maart was het weer zover; K3 trad op in Ahoy met maar liefst 7 uitverkochte concerten! De meisjes brachten vele oude en nieuwe hits ten gehore in steeds wisselende kostuums en een overweldigend decor. Een groot spektakel, met als klap op de vuurpijl K3 in een heus piratenschip dat door de zaal zweefde!! Het publiek was nog nooit zo dicht bij hun idolen. Een registratie van de voorstellingen op 11 maart 2012 in Ahoy te Rotterdam. Tracklist: Beroemd Ster Hallo K3 Heyah Mama Verliefd Zijn-Medley Tele-Romeo Musical-Medley Ya Ya Yippee Leukste Van Het Land Wanneer Zie Ik Jou Terug...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | maart 2015
5 op 5 sterren
CD cover van K3 Kan Het (Show) van Josje Huisman
K3 vervult in deze show 4 wensen van kinderen in de zaal. 1. Voor even K3 zijn 2. Vliegen 3. Meespelen in een videoclip 4. Een taart in iemand zijn gezicht gooien. Onverwacht verschijnt Koen Kommer voor de Koen Kan Het Show. Hij gaat de volgende weddenschap aan met K3: als hij 3 wensen kan vervullen, krijgt hij een grote slagroomtaart….
›› meer info en gelijkaardige albums