Alle muziek van de artiest Snelle (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Snelle (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Snelle te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Snelle op volgende link: boeken over 'Snelle'

CD (ALBUM) | 1 disk | september 2012
5 op 5 sterren
CD cover van Inner Life van Judith Jobse
Déva Dyne heeft een geheel eigen sfeer en sound: het is popmuziek met hier en daar een gothic randje. Moderne sounds en effecten nemen een prominente plaats in en zorgen voor een dramatische en orchestrale sfeer.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | maart 2019
5 op 5 sterren
CD cover van Beetje Bij Beetje / Nog Een Beetje van Snelle
Het derde album van Snelle
Lars Bos – alias rapper Snelle – ging als een speer toen zijn 101Barz wintersessie in januari 2018 op het Internet verscheen. Binnen enkele maanden werd de sessie ruim 1,5 miljoen keer bekeken en hij werd daarvoor beloond met een 101Barz Trophy. Precies een jaar later released Snelle, met hoge verwachting, zijn tweede 101Barz wintersessie. Met zij eerste EP ‘Lieve Jongens’ is Snelle’s muziek goed voor ruim 6 miljoen streams en plays op diverse streaming portals, wat ook werd gestimuleerd door de steun van Radio 538, Slam! en de grote hiphop platforms als Puna, Funx en 101Barz. De...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2019
4.6 op 5 sterren
CD cover van Vierentwintig van Snelle
Het tweede studioalbum van Snelle
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | februari 2020
CD cover van Mnm Big Hits 2020.1 van MNM
De eerste MNM Big Hits van 2020
Ook in 2020 blijven we knallen met de MNM Big Hits, de enige echte volwaardige hit compilatie in Vlaanderen. Een 2 CD met maar liefst meer dan 40 hits van oa. Dua Lipa, Billie Eilish, Snelle, Jonas Brothers, Selena Gomez, Sia, Justin Bieber, Lewis Capaldi en veel meer….
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | mei 2020
CD cover van Vierentwintig (LP + Platenspeler) van Snelle
Het nieuwe album van Snelle, inc. een exclusieve Crosley platenspeler
Het #1 album van dé revelatie van 2019 nu voor het eerst ook verkrijgbaar op LP! Verkrijgbaar op zwart vinyl, ‘vierentwintig’-karaats goud vinyl en in zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar in combinatie met een zeer exclusieve Crosley platenspeler, met Snelle opdruk: Deze is niet los te koop en verder nergens verkrijgbaar!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | juli 2020
CD cover van De Grootste Zomerhits Van 2020 van various artists
Met de superhits van o.a. Snelle, Davina Michelle, Miss Montreal
De lekkerste, vetste en heetste Zomerhits van dit moment! Met de superhits van Snelle, Davina Michelle, Miss Montreal, Rolf Sanchez, Maan, Emma Heesters, Shaggy, Armin van Buuren, Jebroer, Pjotr e.v. a. op 2 CD’s!
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | februari 2021
4.6 op 5 sterren
CD cover van Vierentwintig van Snelle
Het tweede studioalbum van Snelle
Zeer gelimiteerde versie op 'black clouds coloured' vinyl.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | maart 2021
4 op 5 sterren
CD cover van Lars (Gesigneerde versie exclusief bij bol.com) van Snelle
Gesigneerd op de voorkant van de cd hoes!
LET OP! Dit betreft de GESIGNEERDE cd. De handtekening staat op de voorkant van de cd hoes. Op 12 maart verschijnt ‘Lars’, een persoonlijk album van Snelle dat vernoemd is naar zijn voornaam. Het project is het vervolg op zijn in november verschenen EP ‘Sebastiaan’, de tweede naam van de artiest. Dat Snelle inmiddels een gevestigde naam in de industrie is blijkt uit de indrukwekkende lijst samenwerkingen die op het album staan. Zo is de hit ‘De Overkant’ met Suzan en Freek te horen, maar ook ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas...
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 1 plaat | mei 2021
4 op 5 sterren
CD cover van Lars (LP) van Snelle
Het nieuwe album ‘Lars’ zal maar in liefst drie configuraties verschijnen, een CD, een LP en een GELIMITEERDE oplage in GOUD kleurig vinyl! Dit betreft de LP. Op 12 maart verschijnt ‘Lars’, een persoonlijk album van Snelle dat vernoemd is naar zijn voornaam. Het project is het vervolg op zijn in november verschenen EP ‘Sebastiaan’, de tweede naam van de artiest. Dat Snelle inmiddels een gevestigde naam in de industrie is blijkt uit de indrukwekkende lijst samenwerkingen die op het album staan. Zo is de hit ‘De Overkant’ met Suzan en Freek te horen, maar ook ‘In De...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | maart 2021
4 op 5 sterren
CD cover van Lars van Snelle
Het nieuwe album van Snelle op CD
Het nieuwe album ‘Lars’ zal maar in liefst drie configuraties verschijnen, een CD, een LP en een GELIMITEERDE oplage in GOUD kleurig vinyl! Dit betreft de CD. Op 12 maart verschijnt ‘Lars’, een persoonlijk album van Snelle dat vernoemd is naar zijn voornaam. Het project is het vervolg op zijn in november verschenen EP ‘Sebastiaan’, de tweede naam van de artiest. Dat Snelle inmiddels een gevestigde naam in de industrie is blijkt uit de indrukwekkende lijst samenwerkingen die op het album staan. Zo is de hit ‘De Overkant’ met Suzan en Freek te horen, maar ook ‘In De...
›› meer info en gelijkaardige albums