Alle muziek van de artiest Eminem (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Eminem (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Eminem te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Eminem op volgende link: boeken over 'Eminem'

CD | 1 disk | juli 2000
4.4 op 5 sterren
CD cover van Marshall Mathers van Eminem
Het derde studioalbum van Eminem
Marshall Mathers Lp is een album van Eminem, uitgebracht in 2000. Marshall Mathers Lp bevat o.a. de nummers: “Public Service Announcement 2000”, “Stan (feat. Dido)”, “Remember Me (feat. Sticky & Rbx)”, “I'm Back” en vele anderen. Het hip-hop album is verkrijgbaar in de volgende versies: - CD - 2-CD
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 1 disk | juli 2002
4.6 op 5 sterren
CD cover van The Eminem Show van Eminem
Eminem Show is een album van Eminem, uitgebracht in 2002. Eminem Show bevat o.a. de nummers: “Curtains Up”, “Business”, “Deips”, “Without Me” en vele anderen. Het album betreft een hip-hop CD.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 1 disk | juli 1999
4.8 op 5 sterren
CD cover van Chronic 2001 van Dr. Dre
2001 is het tweede studio album van Dr. Dre, en is ook wel bekend onder de naam The Chronic 2001. Het album is de opvolger van zijn eerste solo album , The Chronic en bevat onder andere de hitsingles: ‘The Next Episode’ , ‘Still D.R.E.’ , en ‘Forget About Dre. Er zijn bijzonder veel collaboraties te horen op 2001 met onder andere grote namen uit de rap scene als Eminem, Snoop Dogg, en Xzibit.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 1 disk | december 2005
4.3 op 5 sterren
CD cover van Curtain Call - The Hits van Eminem
De beste hits van Eminem
Curtain Call - The Hits is een overzicht van 14 hits van rapper Eminem met daaraan 3 nieuwe tracks toegevoeg. Eminem heeft geen echte introductie meer nodig, deze blanke rapper, producer en acteur kan gezien worden als een van de meest controversiële en best-selling artiesten van de beginjaren van de 21e eeuw. Zijn platen hebben wereldwijd ruim 65 miljoen exemplaren verkocht. In Nederland heeft hij 3 gouden albums en 2 multi-platina albums op zijn naam staan.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP | 2 platen | september 2016
4.3 op 5 sterren
LP cover van Curtain Call: The Hits (LP) van Eminem
De beste hits van Eminem
Curtain Call: The Hits bevat de beste nummers van de Amerikaanse rapper Eminem. Op het album staan de legendarische hits zoals 'Lose Yourself' en 'Like Toy Soldiers', maar ook vier nieuwe nummers, zoals de liveversie van 'Stan' in samenwerking met de Engelse zanger Elton John.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP | 2 platen | juli 2016
4.6 op 5 sterren
LP cover van The Eminem Show (2Lp) (LP) van Eminem
(Voor dit artikel heb je een platenspeler nodig)
Eminem Show is een album van Eminem, uitgebracht in 2016. Eminem Show bevat o.a. de nummers: “Curtains Up”, “Business”, “Deips”, “Without Me” en vele anderen. Het album betreft een hip-hop 2-LP.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP | 2 platen | augustus 2016
4.4 op 5 sterren
LP cover van The Marshall Mathers Lp (180Gr+Down (LP) van Eminem
(Voor dit artikel heb je een platenspeler nodig)
'The Marshall Mathers LP' is het derde studioalbum van de Amerikaanse rapper Eminem. De plaat stamt uit 2000, en is voornamelijk ontstaan in samenwerking met Dr. Dre. Ook The 45 King, Bass Brothers en Mel-Man hebben bijgedragen aan de productie. Het album is de eerste na Eminem's grote doorbraak; The Slim Shady LP. Dat hoor je terug in de teksten die veelal gaan over het groot worden in de muziekindustrie en de nieuwe uitdagingen en verleidingen die daar gepaard mee gaan.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP | 2 platen | januari 2014
4.8 op 5 sterren
LP cover van The Marshall Mathers Lp2 (LP) van Eminem
Na 3 jaar stil te zijn geweest is Shady terug met het album The Marshall Mathers LP 2. Bevat de single's Berzerk en The Monster Feat. Rihanna.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 2 disks | augustus 2022
5 op 5 sterren
CD cover van Curtain Call 2 van Eminem
Curtain Call 2 is de tweede Greatest Hits plaat van rap-legende Eminem. Het bestaat uit tracks die na 2005 zijn verschenen (Curtain Call 1 besloeg de periode 1998-2005). Naast de hits bevat het album ook gastbijdrages te vinden van onder meer Snoop Dogg, Juice WRLD, Bruno Mars, Beyoncé, Rihanna en P!nk. Er staat 1 nieuwe track op het album, te weten King And I (met Cee-Lo Green) uit de nieuwe biopic Elvis over de rol van Colonel Parker als manager in het leven van Elvis Presley.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD | 1 disk | september 2022
CD cover van Just the way I am van Eminem
Weer een geweldige mixtape van een van de beste aller tijden. 16 geweldige nummers geremasterd met ongerept geluid en met samenwerkingen met Notorious BIG, Royce Da 5'9", D12, Obie Trice, BOB en meer. Dit is weer een niet te missen release van de Detroit-legende.
›› meer info en gelijkaardige albums