Alle muziek van de artiest Kidszone (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Kidszone (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Kidszone te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Kidszone op volgende link: boeken over 'Kidszone'

CD (ALBUM) | 2 disks | maart 2020
4.3 op 5 sterren
CD cover van Kidszone - 2014 van Kidszone
Eindelijk de Hitzone variant voor de Kids. Alle hits van het afgelopen jaar met natuurlijk One Direction en 5 Seconds Of Summer. Het ideale Sinterklaas kado.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | juli 2015
4.5 op 5 sterren
CD cover van Kidszone Zomer 2015 van Kidszone
De eerste Kidszone CD van het jaar is meteen klapper. Een dubbel-album met 46 liedjes, bomvol hits voor Kids. De grootste hits van dit moment, “Cheerleader” van OMI en “Parijs” van Kenny B staan er op en natuulijk onbreken Ariana Grande, Lunchmoney Lewis, Sheppard en Carly Rae Jepsen ook niet. Maar een Kidszone is pas compleet met de nieuwste liedjes van Sarah & Julia, Ralf Mackenbach, Tim Douwsma, MainStreet en B-Brave!! Al deze hits en nog veel meer vind je terug op KIDSZONE – Zomer 2015. Leuk voor een feestje thuis, als verjaardagskado of onderweg naar je vakantiebestemming.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | oktober 2015
4.3 op 5 sterren
CD cover van Kidszone 2015 van Kidszone
De leukste hits van het afgelopen jaar voor de jongste muziekliefhebbers verzameld op twee CD’s. Met natuurlijk de grote klapper van Justin Bieber “What Do You Mean” maar ook de hits van One Direction, Little Mix, Kinderen Voor Kinderen, B-Brave, Sarah & Julia, 5 Seconds Of Summer, K3 en Shalisa (de winnares van het Junior Songfestival 2015). Het beste muziek-cadeau voor de Sinterklaas.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | mei 2016
4.5 op 5 sterren
CD cover van Kidszone Zomer 2016 van Kidszone
De eerste Kidszone cd van het jaar is meteen een klapper, bomvol hits voor kids. Op dit dubbel-album staan 46 kidshits. Natuurlijk ontbreken de belangrijkste hits van dit moment niet. Je hoort niet alleen Justin Bieber, maar ook Ariana Grande, One Direction, en Lil’ Kleine. Een Kidszone is pas compleet met de nieuwste liedjes van Sarah & Julia, B-Brave en MainStreet. Al deze hits en nog veel meer vind je terug op dit fantastische album Kidszone – Zomer 2016, ideaal voor een feestje thuis of lekker onderweg naar je vakantiebestemming!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | november 2016
4.4 op 5 sterren
CD cover van Kidszone 2016 van Kidszone
Speciaal voor de jongste muziekliefhebbers heeft Kidszone de leukste hits van het afgelopen jaar weer verzameld op een fantastische dubbel-CD. Meer dan 40 hits met natuurlijk de grote knaller van Justin Bieber samen met Major Lazor “Cold Water”, maar ook met andere internationale sterren zoals Ariane Grande, Shawn Mendes, Sia, Alvaro Soler, Zayn en Fifth Harmony. Ook staan er natuurlijk veel Nederlandse artiesten op zoals Kinderen Voor Kinderen, K3, Maan (winnaar van The Voice), Nina Den Hartog (winnaar van Idols), Kisses (inzending Junior Eurovisie Songfestival), 4U (uit “the next...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | juni 2017
4.5 op 5 sterren
CD cover van Kidszone Zomer 2017 van Kidszone
Kidzone Zomer 2017 is een dubbel-CD met fantastische hits voor de jongste muziekliefhebbers. Meer dan 40 nieuwe hits van Ariana Grande, Shawn Mendes, Clean Bandit en The Chainsmokers zijn verzameld op deze CDs. Ook staan er natuurlijk veel Nederlandse artiesten op zoals Kinderen voor Kinderen en Vajen van den bosch en O’G3NE. Deze en nog veel meer fantastische nummers vind je op Kidszone Zomer 2017. De Kids CD voor deze zomer!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | november 2017
4.4 op 5 sterren
CD cover van Kidszone 2017 van Kidszone
De grootste hits van 2017 voor de jongste muziekliefhebbers
Kidzone 2017 is een fantastische dubbel-CD voor de jongste muziekliefhebbers met de grootste hits van het afgelopen jaar. Meer dan 45 knallers van hits van o.a. grote sterren als Justin Bieber, Marcus & Martinus, Shawn Mendes, Calvin Harris, Martin Garrix, Zayn, Miley Cyrus en Kygo & Selena Gomez zijn verzameld op deze CDs. Ook staan er natuurlijk veel Nederlandse artiesten op zoals K!nderen voor Kinderen, OG3NE, Fource, Sarah & Julia, 4Life en Mylène & Rosanne. Deze en nog veel meer geweldige nummers vind je op Kidszone 2017.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | mei 2018
4.5 op 5 sterren
CD cover van Kidszone Zomer 2018 van Kidszone
De eerste Kidszone CD van het jaar is meteen weer een klapper, bomvol hits voor Kids. Op dit dubbel-album staan 46 Kidshits van de belangrijkste artiesten van dit moment. Op de Zomer 2018-editie vind je o.a liedjes van Luis Fonsi, Post Malone, Ronnie Flex & Maan, Demi Lovato, Shawn Mendes, P!NK en Wulf. Natuurlijk ontbreken de hits van Djamila, Marcus & Martinus en Kinderen Voor Kinderen ook niet. Al deze sterren vind je terug op het fantastische dubbel album KIDSZONE – ZOMER 2018.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | november 2018
4.6 op 5 sterren
CD cover van Kidszone 2018 van Various
De grootste hits van 2018 voor de jongste muziekliefhebbers
Kidzone 2018 is een fantastische dubbel-CD met de populairste platen van de jonge muziek liefhebbers. Meer dan 45 knallers van hits van o.a. grote sterren als Shawn Mendes, Marcus & Martinus, Martin Garrix, Ariana Grande, Daddy Yankee, P!nk en Demi Lovato zijn verzameld op deze CDs. Ook staan er natuurlijk veel Nederlandse artiesten op zoals Kinderen Voor Kinderen, OG3NE, Fource, Mylène & Rosanne, 4Life, Maan, Ronnie Flex & Famke Louise, Frenna ft. Lil Kleine en natuurlijk de winnaars van de Nederlandse finale van Junior Song Festival: Max & Anne. Deze en nog veel meer geweldige nummers vind...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | november 2019
5 op 5 sterren
CD cover van Kidszone 2019 van Kidszone
De leukste kinderverzameling van 2019
De leukste hits voor de kids om lekker uit je bol te gaan. Het ideale cadeau voor Sinterklaas. 50 knallers van hits van FOURCE, MYLENE & ROSANNE, KINDEREN VOOR KINDEREN, FINALISTEN JUNIOR SONG FESTIVAL 2019, REMIX, STEFANIA, K3, MAX & ANNE, MABEL en AMASING speciaal voor de kinderen.Maar ook van bekende sterren als SHAWN MENDES, MARCO BORSATO & ARMIN VAN BUUREN & DAVINA MICHELLE, SNELLE, 5 SECONDS OF SUMMER, MARCUS & MARTINUS, KYGO & WHITNEY HOUSTON, DAVINA MICHELLE enSUZAN & FREEK.
›› meer info en gelijkaardige albums