Alle muziek van de artiest De Beste Zangers (1-10)

Bekijk hier alle muziek van De Beste Zangers (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van De Beste Zangers te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over De Beste Zangers op volgende link: boeken over 'De Beste Zangers'

CD (ALBUM) | 3 disks | maart 2012
4.6 op 5 sterren
CD cover van Best of 3Cd van Robert Long
De grootste hits van de Nederlandse zanger Robert Long
Deze Best Of 3CD verzamelt de grootste hits van de Nederlandse zanger Bob Leverman, alias Robert Long, op 3 cd's. Op dit album vind je onder andere de singles 'Let Us Try', 'Heeft Een Kind Een Toekomst' en 'Ai Lof Joe So' . Robert Long is een Nederlandse zanger, componist, cabaretier en televisepresentator. Hij is geboren in Utrecht en groeide op in Ederveen.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | februari 2013
4.6 op 5 sterren
CD cover van De Beste Zangers Van Nl Seizoen 5 van De Beste Zangers
Dit jaar wordt de toon van 'De Beste Zangers van Nederland' gezet door de volgende bekende Nederlanders; Rob de Nijs, Angela Groothuizen, Raffaela, Tim Douwsma, Charly Luske, Simone Kleinsma en Bastiaan Ragas. Door de enorme verscheidenheid van deze persoonlijkheden en hun repertoire voorkeur kan het niet anders dat er weer een aantal zeer spraakmakende momenten zullen ontstaan.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2013
4.5 op 5 sterren
CD cover van Het Beste van de Beste Zangers van Nederland van De Beste Zangers
Op Het Beste van de Beste Zangers van Nederland staan de beste uitvoeringen van 5 seizoenen De Beste Zangers Van Nederland. Het televisieformat bleek een groot succes. Laat de beste zangers van Nederland andermans nummers op geheel eigen wijze uitvoeren. Op de verzamelaars staan onder andere Afscheid door Glennis Grace, Why Tell Me Why door Lange Frans en Suspicious Minds van Frans Duijts.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | december 2014
4.8 op 5 sterren
CD cover van De Beste Zangers van Nederland - Seizoen 7 van various artists
Nederland is weer in de ban van ‘De Beste Zangers van Nederland’. In het 7e seizoen zitten er weer zes toppers op de bank die gaan proberen om de felbegeerde titel ‘De Beste Zanger van Nederland’ te bemachtigen: Rene Froger, Carolina Dijkhuizen, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley Monique Klemann en André Hazes jr. Uiteindelijk komt André Hazes jr als winnaar uit de bus. Met zijn prachtige vertolking van “Ik Leef Mijn Eigen Leven” raakt hij een gevoelige snaar bij het publiek en bereikt zijn single de #1 positie op iTunes.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | mei 2015
4.3 op 5 sterren
CD cover van Het Beste Van De Beste Zangers van Nederland 2 van De Beste Zangers
Al vele artiesten van eigen bodem hebben hun medewerking verleend aan het succesvolle televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Dit programma waarbij de top van de Nederlandse artiesten liedjes van collega's in een ander jasje steekt heeft al meerdere hits voortgebracht. Na 7 seizoenen vol muzikale hoogtepunten dus de hoogste tijd voor een dubbel-CD met meer dan 30 tracks. Het Beste Van De Beste Zangers van Nederland staat vol met de beste liedjes van seizoen 1 tot en met 7 inclusief de nummer 1 hits van onder andere Glennis Grace, André Hazes jr en Do.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD cover van De beste zangers van Nederland - Hun mooiste liedjes
Nick Schilder, Albert West, Thomas Berge, Simon Keizer, Danny de Munk, Gordon, Henk Westbroek
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2018
4.6 op 5 sterren
CD cover van Beste Zangers - Seizoen 11 van various artists
De muziek uit het 11e seizoen van De Beste Zangers
Het gloednieuwe elfde seizoen van Beste Zangers is een feit! Gastheer Jan Smit vertrok samen met Alain Clark, Maria Fiselier, Trijntje Oosterhuis, Davina Michelle, Lee Towers, Glen Faria en Tino Martin richting Ibiza, om daar wederom een prachtig seizoen van Beste Zangers op te nemen. Samen met de Marcel Fisser Band zorgen de artiesten met hun prachtige liedjes in Beste Zangers voor een lach en traan. Vol verrassende, emotionele, bijzondere en mooie momenten.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks
CD cover van De Beste Zangers Van Nederland 2 - CD & DVD Arcade van Diverse Artiesten
CD: 01. glennis grace - afscheid 02. xander de buisonjé - ik wil jou 03. nick schilder - vriendschap 04. lange frans - why tell me why 05. thomas berge - de soldaat 06. simon keizer - wonderful world 07. jan dulles - i got you ( i feel good ) 08. do - ik vlieg ik zweef 09. peter koelewijn - one moment in time / eén tel in de tijd 10. wolter kroes - dansen met het leven 11. anita meyer - angel by my side 12. rené froger - een dag uit duizend dromen 13. syb van der poeg - jij bent zo 14. albert west - ik hou van jou 15. gordon - vrienden voor het leven 16. frans duijts -...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | oktober 2019
4.5 op 5 sterren
CD cover van Beste Zangers - Seizoen 12 van De Beste Zangers
Het twaalfde seizoen met de mooiste Nederlandse liedjes
Het twaalfde seizoen van Beste Zangers is alweer uit! Met elke aflevering prachtige liedjes van Emma Heesters, Floor Jansen, Henk Poort, Rolf Sanchez, Ruben Annink, Samantha Steenwijk en Tim Akkerman. Samen met de Marcel Fisser Band zorgen de artiesten met hun prachtige liedjes in Beste Zangers voor een lach en traan. Vol verrassende, emotionele, bijzondere en mooie momenten.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | oktober 2020
CD cover van Beste Zangers Seizoen 2020 van De Beste Zangers
Met o.a. Suzanne & Freek, Miss Montreal en Diggy Dex
Een nieuw seizoen van Beste Zangers is een feit! Afgelopen jaar, nog voordat de Coronacrisis uibrak, zijn gastheren Nick & Simon samen met een crème de la crème aan artiesten vertrokken naar het altijd prachtige Ibiza. Jan Smit was op het moment van opnames, vanwege zijn gezondheid, niet in de gelegenheid om mee te reizen en het programma te presenteren. Gelukkig konden zijn vrienden Nick & Simon te hulp schieten en namen zij een sprong in het diepe om de presentatie van het programma op zich te nemen. Met in elke aflevering prachtige liedjes van o.a. Stef Bos, Wulf, Diggy Dex, Miss...
›› meer info en gelijkaardige albums