Alle muziek van de artiest Rieu, André (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Rieu, André (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Rieu, André te zien.

CD (ALBUM) | 5 disks | augustus 2008
4.4 op 5 sterren
CD cover van Andre Rieu Top 100 van André Rieu
André Rieu heeft zijn honderd bekendste liedjes verzameld.
André Rieu heeft zijn honderd bekendste liedjes verzameld. Zo staat er een vertolking op van Céline Dions Titanic-hit My Heart Will Go On en de Nederlandse evergreen Aan De Amsterdamse Grachten.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | augustus 2006
4.5 op 5 sterren
CD cover van Andre Rieu - Schonbrunn Vienna van André Rieu
Op 7 en 8 juli 2006 overtrof Andre Rieu zichzelf: op het prachtige plein van kasteel Schnbrunn in walsstad Wenen werden twee weergaloos mooie concerten gegeven. Zij waren de grondslag voor zijn grootste TV special ooit: Andr Rieu at Schnbrunn, Vienna. Nooit eerder in de carrire van Andr Rieu werkten zoveel mensen mee aan dit spektakel: wekenlang werd er gewerkt op en rond het kasteel. Het immense podium, de kilometers kabels, de onafgebroken rij trucks. En dan al die prachtige kostuums, de paarden, de koetsen, de dansers, het orkest en het koor. De sublieme, eigen registratie is terug te...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | december 2014
4.6 op 5 sterren
CD cover van Best of Christmas van André Rieu
De beste kerstnummers van André Rieu
Deze kerst-cd van Andre Rieu bracht hij uit in 2014. Samen met zijn Johann Strauss Orchestra brengt de legendarische violist en componist de meest geliefde kerstliederen ten gehore. Je hoort onder meer O Holy Night, Jingle bells en Ave Maria.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | april 2016
4.8 op 5 sterren
CD cover van Magic Of The Waltz van André Rieu
Magic of the Waltz brengt ons de mooiste en meest betoverende walsen. De walsen zijn gekozen, samengesteld, uitgevoerd en soms gecomponeerd door André Rieu zelf, gekroond door zijn publiek als de ‘Koning van de Wals’. Muzikale highlights: De gloednieuwe ‘Windsor Waltz’ - geschreven voor de 90e verjaardag van Queen Elizabeth II, de beroemde Blauwe Donau, Edelweiss, The Godfather, And The Waltz Goes On en vele andere prachtige walsen.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | november 2016
4.8 op 5 sterren
CD cover van Falling In Love van Rieu, André
Opgenomen tijdens de concerten op het Vrijthof in 2016
Falling In Love is André's meest romantische, persoonlijke album to date. André Rieu en zijn Johann Strauss Orchestra brengen een nieuw eerbetoon aan het eeuwige thema ‘de liefde’ aan de hand van beroemde lovesongs. De koning van de wals bracht tijdens de Vrijthofconcerten van 2016 in zijn Maastricht een selectie van de prachtigste ballades uit de filmgeschiedenis gekoppeld aan tijdloze melodieën die gedurende de afgelopen decennia de harten van zijn fans veroverd hebben. Meer dan 80.000 mensen - niet eerder waren het er zoveel - woonden afgelopen zomer Maestro's hommage aan zijn...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | november 2017
4.7 op 5 sterren
CD cover van The Magic of Maastricht: 30 Years of Rieu van André Rieu
Het beste van de concerten in Maastricht
'The Magic Of Maastricht: 30 Years Of Rieu' van André Rieu is een opname van het live optreden in Maastricht. André Rieu en zijn Johann Strauss Orchestra brengen een nieuw eerbetoon aan het eeuwige thema ‘de liefde’ aan de hand van beroemde lovesongs. Nummers die terug te vinden zijn op deze DVD zijn 'What a Wonderful World', 'Love Me Tender' en 'The Last Rose'. En zoals ook elk jaar, brengen André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, hulde aan de liefde tijdens een concert in Maastricht met 80 000 fans. Deze editie was extra aangrijpend want het orkest vierde dit jaar haar 30e...
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | maart 2019
4.8 op 5 sterren
CD cover van Love In Maastricht (DVD) van André Rieu
Een unieke concertervaring in de thuisstad van de componist
André Rieu geeft ieder jaar speciale openluchtconcerten in zijn thuisstad. Tienduizenden mensen komen samen, om een van de meest ontroerende muziekoptredens live mee te maken op het prachtige plein midden in Maastricht. Deze unieke concertervaring is nu ook thuis te beleven op de dvd 'Love in Maastricht', die eerder werd uitgezonden in bioscopen en op televisie. Met een recordaantal van dertien concerten heeft André Rieu in 2018 opgetreden voor meer dan 150.000 fans uit tachtig verschillende landen!
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2019
5 op 5 sterren
CD cover van My Music, My World - The Very Best Of André Rieu van André Rieu
Een unieke verzameling van de mooiste klassiekers van Andre Rieu
Naar aanleiding van de 70e verjaardag van André Rieu, werden de mooiste vertolkingen van de maestro op deze 2CD compilatie verzameld. Op het programma: een unieke muzikale ervaring met de mooiste klassiekers, de ontroerendste opera- en musicalmelodieën, de bekendste thema’s uit de film en de meest meeslepende walsen met o.a. de beroemde ‘Blauwe Donau’ van Johann Strauss dat ondertussen Rieu’s handtekening is geworden. Een perfecte collectie van zijn grootste hits, een zeldzame ‘Best of’ voor een feestelijke gebeurtenis.
›› meer info en gelijkaardige albums
DVD | 1 disk | maart 2020
3.7 op 5 sterren
CD cover van Shall We Dance van André Rieu
Het grootste jaarlijkse concert van André Rieu
'Shall We Dance' is een live dvd van het grootste jaarlijkse concert van André Rieu: Vrijthof Open Air. Elk jaar speelt hij daar in juli live voor 150.000 fans. Dit gigantische optreden is nu voor iedereen te bekijken.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD_DVD | 2 disks | november 2020
4.3 op 5 sterren
CD cover van Jolly Holiday van André Rieu
Het kerstalbum van André Rieu
André Rieu, alias 'De koning/keizer van de wals', is bijzonder enthousiast de wereldwijde release van zijn gloednieuwe kerstalbum ‘Jolly Holiday' aan te kondgen. Hij verklaart zelf: "Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar! Met dit album wil ik jullie allemaal meenemen op een prachtige muzikale reis naar de wonderlijke sfeer van de winter - naar de wereld van de kerstman, de magie van Kerstmis en de schoonheid van het seizoen". Op deze prachtige CD+DVD betovert André Rieu de mooiste kerstmelodieën: Jingle Bells, We Wish You a Merry Christmas, White Christmas, Silent Night, O Holy...
›› meer info en gelijkaardige albums