Alle muziek van de artiest Pink (11-20)

Bekijk hier alle muziek van Pink (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Pink te zien. Bekijk hier de eerste 10 CD's van Pink

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Pink op volgende link: boeken over 'Pink'

CD (ALBUM) | 2 disks | november 2001
4.5 op 5 sterren
CD cover van Echoes - The Best Of Pink Floyd van Pink Floyd
Het beste van Pink Floyd uit de periode 1967-1994
Het allerbeste van Pink Floyd uit de periode 1967-1994. Haal dit greatest hits album in huis en beluister de carriere van Pink Floyd van hun eerste single Arnold Layne (1967) tot de laatste track van hun album The Division Bell (1994). Elk van de 26 tracks lopen vloeiend in elkaar over, om hetzelfde concept album gevoel te krijgen waar Pink Floyd om bekend staat. Uiteraard zijn tracks als Money, Another Brick In The Wall (Part 2), Comfortably Numb, Wish You Were Here, en Shine On You Crazy Diamond te horen op dit compilatie album van de legendarische band.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | maart 1973
4.7 op 5 sterren
CD cover van The Dark Side Of The Moon van Pink Floyd
Een van de toppers van de jaren 70.
Het achtste, en misschien ook wel meest kenmerkende studio album van Pink Floyd. The Dark Side Of The Moon werd voor het eerst uitgebracht in 1973 en heeft daarna maar liefst 16 jaar in de Billboard top 200 gestaan. Met deze release heeft Pink Floyd niet alleen een muzikale legende achtergelaten, maar ook een iconische albumhoes.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | november 1979
4.8 op 5 sterren
CD cover van The Wall van Pink Floyd
Een van de toppers van de jaren 70.
The Wall is het 11de studio album van Pink Floyd, en ook het laatste studio album met de originele lineup van de band. Net zoals de drie voorgaande albums is The Wall ook een concept album, en rock opera. Tijdens het luisteren van het album volg je het verhaal van Pink: een fictief personage gebaseerd op Roger Waters en Syd Barrett.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | september 1975
4.8 op 5 sterren
CD cover van Wish You Were Here van Pink Floyd
Remastered en opnieuw uitgebracht
Wish You Were Here is het negende studio album van de Engelse progressive rock band Pink Floyd, en wellicht de meest succesvolle. Het album heeft een warmere sound dan de voorganger ‘Dark Side of The Moon’ , en laat naast melodische , jazzy invloeden ook het bijzonder goede samenspel van de band zien. Bandleden Richard Wright en David Gilmour zeggen ieder dat Wish You Were Here hun favoriete Pink Floyd album is.
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 2 platen | november 1979
4.8 op 5 sterren
CD cover van The Wall (LP) van Pink Floyd
Remastered en opnieuw uitgebracht
The Wall is een van de meest geprezen concept albums aller tijden: het album word gezien als een meesterwerk van Roger Waters en Pink Floyd gezamenlijk. Het is een dubbelalbum met thema’s over isolatie en verlies. Tijdens de periode dat Pink Floyd The Wall uitbracht ging dat tezamen met gigantische en theatrale live shows, welke tegenwoordig door vele critici worden gezien als een van de beste live shows ooit.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk | september 2012
4.7 op 5 sterren
CD cover van The Truth About Love van Pink
(Voor dit artikel heb je een platenspeler nodig)
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 6 disks | oktober 2015
5 op 5 sterren
CD cover van The Albums...So Far!!! van Pink
The Albums...So Far!!! is een cd van P!Nk
›› meer info en gelijkaardige albums
LP (VINYL) | 4 platen | mei 2018
5 op 5 sterren
CD cover van Pulse (Boxset) (LP) van Pink Floyd
Remastered en opnieuw uitgebracht
Pink Floyd re-release van hun nummer 1 live album ‘PULSE’ uit 1995. Geperst op heavyweight 180 grams vinyl, uitgebracht in een luxe uitgave met 4 LPs. The 4-LP set bevat vier verschillende binnenhoezen elk in een eigen omhoes. Plus een 52-pagina hardback fotoboek. Dit alles is samengevoegd in een kartonnen slipcase.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 3 disks | augustus 2018
4.7 op 5 sterren
CD cover van Toppers In Concert 2018 - Pretty In Pink van Toppers
Pretty In Pink ‘The Circus Edition’
Toppers in Concert 2018 – Pretty In Pink ‘The Circus Edition’ Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei is de 14e ArenA editie van het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar. De Pretty In Pink ‘The Circus Edition’ met de Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, en kersverse Topper Jan Smit! Ruim 65.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en vermaak. Op het feest van het jaar gaan we weer uit volle borst meezingen en swingen op 's-werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Speciale...
›› meer info en gelijkaardige albums