Alle muziek van de artiest Aangenaam Klassiek (1-10)

Bekijk hier alle muziek van Aangenaam Klassiek (op basis van de catalogus van bol.com). Deze lijst van CD's en LP's is gerangschikt volgens de recente verkoopcijfers, dus de best verkochte muziek van de voorbije maand staat bovenaan.

Er worden per pagina 10 CD's of LP's getoond. Je kan onderaan op de grote knop klikken om de volgende tien CD's en LP's van Aangenaam Klassiek te zien.

Je kan ook kijken of er boeken zijn verschenen over Aangenaam Klassiek op volgende link: boeken over 'Aangenaam Klassiek'

CD (ALBUM) | 1 disk
4.5 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2004 van Various
Aangenaam Klassiek 2004 is een cd van Aangenaam Klassiek
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 3 disks
4.1 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2006 van Aangenaam Klassiek
De elfde editie van Aangenaam...Klassiek was vanaf 1 oktober 2006 weer verkrijgbaar. Voor slechts € 9,99 maakt u kennis met 50 klassieke meesterwerken. De formule is bekend: voor de albums waar de nummers op de CD's en DVD zijn afgehaald zijn kortingscoupons (met een totale waarde van maar liefst € 405,-) toegevoegd. Alle aanbiedingen waren geldig tot en met 31 januari 2007. Niet getreurd, volgend jaar komt er weer een Aaangenaam... actie.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 3 disks
4.8 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2007 van Aangenaam Klassiek
Aangenaam Klassiek 2007 is een cd van Aangenaam Klassiek
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 3 disks | oktober 2010
4.2 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2010 van Aangenaam Klassiek
Luister mee naar diverse klassieke muziekstijlen en geniet van al je favoriete hedendaagse klassieke helden. Aangenaam Klassiek 2010 verrast je voor de 15e keer met de top verzameling van de hedendaagse klassieke wereldsterren. De goede zang, prachtige composities en het gevarieerd aanbod maken deze cd heel aangenaam om naar te luisteren. Aangenaam Klassiek 2010 bevat muziek van G. Bizet, T. Tallis, J. Brahms, P. Bouteiller, K. Weill. J.S. Bach en nog vele anderen.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 1 disk
4.5 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek, 1996 van various artists
1-CD VARIOUS - AANGENAAM KLASSIEK 1996
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2016
4.6 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2016 van Aangenaam Klassiek
Gratis Aangenaam Klassiek Geschenk bij Aangenaam Klassiek 2016 In deze cd-box vindt u een aantrekkelijke selectie aan klassieke albums, die dit najaar verkrijgbaar zijn. De meeste albums zijn de nieuwste uitgaven van dit najaar. De albums van de deelnemende musici kunt u tijdelijk voor een zeer voordelige adviesprijs aanschaffen. Alle aanbiedingen gelden tot en met 31 januari 2017. Na Lavinia Meijer, Iris Hond, Arthur en Lucas Jussen, Isabelle van Keulen en Tijl Beckand heeft Paul Witteman het stokje overgenomen als ambassadeur van Aangenaam Klassiek. Paul Witteman staat bekend als groot...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2017
4.4 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2017 van Aangenaam Klassiek
Aangenaam Klassiek Geschenk van celliste Harriet Krijgh bij Aangenaam Klassiek 2017 Nederlandse celliste Harriet Krijgh heeft dit jaar het Aangenaam Klassiek Geschenk samengesteld. Het geschenk bestaat uit een cd met werken, gespeeld door de celliste, en een gedichtenbundel. Dit geschenk krijgt u exclusief aangeboden bij aankoop van de Aangenaam Klassiek 2017 2-cd-box.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2018
4.2 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2018 van Aangenaam Klassiek
2CD + Gratis Aangenaam Klassiek Geschenk 2018
In deze 2-cd-box vindt u een aantrekkelijke selectie aan klassieke albums, die dit najaar verkrijgbaar zijn. De meeste albums zijn de nieuwste uitgaven van dit najaar. De albums van de deelnemende musici kunt u tijdelijk voor een zeer voordelige adviesprijs aanschaffen. Alle aanbiedingen gelden tot en met 31 januari 2019.
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | september 2019
4.3 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2019 van Aangenaam Klassiek
Op de reguliere 2-cd-set van Aangenaam Klassiek 2019 vindt u een aantrekkelijke selectie van klassieke albums, die momenteel verkrijgbaar zijn. De meeste albums zijn de nieuwste uitgaven van dit najaar. De albums van de deelnemende musici kunt u tijdelijk voor een zeer voordelige adviesprijs aanschaffen. Alle aanbiedingen gelden tot en met 31 januari 2020. Het Aangenaam Klassiek Geschenk is dit jaar verzorgd door Guido van Oorschot, muziekjournalist van de Volkskrant. Aangenaam Klassiek presenteert Klinkende liefde: een bundel met twintig verhalen over muziek en hartstocht en een...
›› meer info en gelijkaardige albums
CD (ALBUM) | 2 disks | oktober 2020
4.5 op 5 sterren
CD cover van Aangenaam Klassiek 2020 van Aangenaam Klassiek
De 2020-editie van Aangenaam Klassiek
Aangenaam Klassiek is een luxe hardcover-mediaboek met twee Aangenaam Klassiek-cd’s en een bijzonder cadeau: een boek, geschreven door Guido van Oorschot, journalist bij de Volkskrant. Tien Europese plaatsen zijn bezocht door Guido en hij heeft daar mooie reisverhalen over opgetekend. In elk verhaal wordt een locatie verbonden met muziek. Guido van Oorschot heeft ook een cd samengesteld met 13 tracks die voortvloeien uit 10 van zijn verhalen. Op de reguliere 2-cd-set van Aangenaam Klassiek 2020 vindt u een aantrekkelijke selectie van klassieke albums, die momenteel verkrijgbaar zijn. De...
›› meer info en gelijkaardige albums